| pysi a întrebat:

Eiii lume am si eu o intrebare:coom sa-i spun prietenului meu ca tzin foarte mult la copilul pe care il ashteptam si nici decu nu vreau sa fac avort!(daca el insista sa o tot fac) daca vreau ca relatzie noastra sa continuee...

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ii spui pur si simplu, direct, in cuvinte simple. Sincer, nu cred ca relatia mai are multe sanse in acest moment. Un barbat care ar tine macar la tine, nu te-ar obliga sa-ti omori copilul. Dar el se gandeste cam asa: lasa, ca omoara proasta copilul si mai vedem noi dupa aia daca mai avem sau nu o relatie.

| simoSTAR a răspuns:

Nu trebuie sa pastrezi copilul doar ca sa il tii pe el langa tine...in cazul de fata sa faci avort ca sa ramana el langa tine...depinde numai de tine daca vrei sa cresti un copil...gandeste-te cate femei nu vor sa aiba copii dar nu pot...in urma unui avort poti avea probleme care te vor impiedica pe viitor sa mai faci copii.

daniela
| daniela a răspuns:

Problema este daca vrei sa-l pastrezi si fara sa ramai cu el... atunci ii poti spune si poate va privi altfel problema daca nu sigur va crede ca ai facut in asa fel in cat sa pui mana pe el.

| julieta a răspuns:

Nu te iubeste sau nu indeajuns cat sa formeze o familie impreuna cu tine.nu ai facut singura acel copilasi, trebuie sa se gandeasca inainte de a te lasa insarcinata... daca acum face asa mai tarziu cine stie ce reactii va avea.bafta

| frumusica80 a răspuns:

Draga mea sti tu copilasu nu are vina ca este an burtica ta si nu o sa aiba vina ca o sal lesi sa vina pe lume. O sa fi cea mai fericita mamica din lume cand o sati strangi bebelasul tau an brate si o sai dai iubire, si el la randu lui cand creste o sa-ti dea tie.ati spun din experienta mea am ramas forte tanara cum s-ar spune ansarcinata cand eram an cl 8 si am patit ca tine ca respectivul nu a vrut bebelasul, dar inima nu m-a lasat sal omor, am facut un scump de baietel si il iubesc mai mult ca orice pe lume acum are 11 ani si sunt fericita ca nici o clipa nu am gandit sa fac ceva rau unui inger cum e baietelul meu.si ati spun ca respectivul ai pare rau ca nu a participat la crestere si educatia lui dar...acum e tarziu de tot.
mie nu mi-a fost teama cal cresc ca mama singura nici o clipa, am avut ancredere an dumnezeu, si stiu ca si tu ai. te pup pa

| deleuandrei a răspuns:

Zis sa se puna el in locul copipului si atunci vei vedea ce reactie va avea

| XxXKevinXxX a răspuns:

Ciao! la inceput spune-i care ie pr si ai sa vezi cum percuteaza daca,, nu´´ii spui asa, inseamna ca nu vrei sa ai o relatie seriosa cu mine ma tii numai secundara´si ai sa vezi ce rezultat o sa-ti dea! dar daca te iubeste cu adevarat o sa accepte situatia asta, iar daca nuh o sa te trimita urgent la spital sa-ti faci avort.acum ai sa vezi uhh ce rezelvi! pupic dulcik:*:*:*

| leny a răspuns:

Pentru a face un copil e nevoie de doi.deci,responsabilitatile se impart la doi...la fel si decizile. discuta cu el. pune-i in vedere dorinta ta, vin-o cu argumente contra avortului(si ai avea o gramada avand in vedere ca este o operatie pe"nevazute"care implica multe riscuri). eu una nu inteleg ce se intampla cu baietii din ziua de azi. daca nu vroia un copil de ce s-a ajuns aici? nu esti singura responsabila in privinta protectiei.intr-adevar un copil nu leaga doua persoane si este o responsabilitate majora...cand a fost vorba de placere de ce nu a fost de acord ca si in cazul copilului? este parte din el, indiferent ce ar zice, acest copil exista...asta este punctul meu de vedere...si pana la urma; daca dorinta ta de a pastra copilul l-ar face pe el sa-ti dea papucii, n-ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare? asta este genul de iubire care ti-l doresti? daca te lasa cand iti este mai greu te iubeste indeajuns de mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un copil nu ţine obligatoriu un bărbat lângă o femeie.
Comunicarea dintre voi este cea mai bună variantă acum şi trebuie să profiţi de ea. Bine ar fi să reuşeşti să-l ţi lângă tine pe el şi împreună să creşteţi copilaşul care este pe drum. El nu are nicio vină că relaţia voastră scârţie.
Faci bebeluşul şi dacă întradevăr te iubeşte rămâne cu voi, în caz contra plăteşte pensie alimentară.
Ai grijă de tine şi de sufleţelul din tine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari, in primul rand, ar trebui sa discuti cu el de ce nu vrea sa aveti acest copil. Un copil e rodul dragostei dintre voi si daca el te ameninta ca va rupe relatia inseamna ca nu te iubeste asa cum presupui, daca te-ar iubi cu adevarat nu ti-ar cere sa faci avort, daca acum el renunta la tine si copil ce o sa se intample in viitor cannd, fereascaDumnezeu, vor aparea alte probleme mai grave. Daca intr-adevar vrei sa pastrezi copilul, sa stii ca exista foarte multe mamici singure care se descurca foarte bine, spune-i cat de mult il iubesti pe el, adica pe prietenul tau, si ca uibesti acea faptura micuta care vrea si ea sa simta ca are un rost pe lume si ca este dorit.