| Costy19 a întrebat:

Eiiiii lumee! Nu inteleg de ce la rubrica "Dragoste si Sex" sunt doar intrebari triste? De ce nu puneti si intrebari haioase, interesante nu de acestea triste!

Răspuns Câştigător
| Ciresikaaa a răspuns:

Dapoi nu stiu sad si eu m-am m-ai intrebat se pare ca nu se intampla lucruri amuzante la aceasta categorie laughing

7 răspunsuri:
| Crisstina a răspuns:

Din moment ce unii au nevoie de ajutor, nu cred ca unele probleme le pot intreba intr-un mod amuzant. Sunt si intrebari haioase, dar acestea, majoritatea sunt puse la misto. Pentru intrebari haioase si raspunsuri haioase exista rubrica trivia/amuzante big grin

| Libelle a răspuns:

Lumea e trista.
nu poti vedea intrebari vesele cand nu are cine le pune.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

De aceea există rubrica trivia/amuzante.Eu acolo intru să mă mai inveselesc.

pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca dragostea e grea. Iar cei fericiti nu mai au nevoie de raspunsuri la intebari, ca n-au intebaribig grin. Doar cei tristi au mai ramas:fete care fac sex si sunt fericite, nu pun nici o intrebarelove struck, pana cand observa ca de fapt n`au folosit prezervativ, si vin la noi:"oare sunt gravida?!", baieti care is fericiti cu iubitele lor, pana merg in baruri si o "kixeaza" si`o dau cu una in baie ca orbii, iar apoi vin la noi:"ma simt ultimu` om, am remuscari, sa-i marturisesc?!", etc, etc, etc.

Sa fi iubit/a`!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca toata lumea are probleme in dragoste sigh si e trista`sad e urat` smug hai smile for me`hee heeblushing

| Miauti a răspuns:

Deoarece toti santem in modul emo... am uitat sa apasam butonul "fericire".

Pt ca lumea a patitchesti din astea si nu vor sa pateasca si alti. Unii au nevoie de ajutor, alti de sfatur, alti fac misto...

Cele fericite nu au de ce sa puna pentru ca nu se vede rostul. Si ce intrebare sa puna? "Ma cerut de nevasta, oare e bine?" vezi nu suna bine!

| oana25_1027 a răspuns:

Pentru ca toata lumea sufera