Limita nu prea exista la unii
dar sunt care pun si intrebari mai bune.kre imi e drag sa raspund
dar cand ii aud pe uni cu intrebari de genul (daca te masturbezi ramai insarcinata?)))ma ia greata
Daca pana si Einstein a inteles asta doar pe patul de moarte, te astepti sa inteleaga lucrul asta cineva de aici?
Continuarea lui einstein a fost "...si nu sunt sigur in legatura cu universul". deci cu prostia e sigur. e infinita si la categoria asta
Prostia de la categoria asta are si ea o limita, insa din pacate zilnic limita este din ce in ce mai sus. Orice are o limita, iar la categoria asta limita prostiei este cam tot aia cu limita imaginatiei.
Nu prea, mai ales cu semidoctii(si mai ales semidoctele-nu sunt misogi, dar asta e adevarul) care folosesc limba messengereasca
In plus, sub protectia netului, orice copil de 11 ani poate sa posteze tampenii si sa scrie la inceputul sau sfarsitul intrebarii, cat mai grobian posibil, expresii ce contin neaparat cuvintele,, funda" si,, vot".
La un moment dat, din cauza userilor descrisi mai sus, am vrut sa-mi sterg contul, dar NOname mi-a explicat ca mai bine raman, deci sunt tot aicitotusi, in contextele actuale, raman la refrenul BUG:Bag ***-n ea de lume si v-o fac cadou! pace.
Pe zi ce trece, intrand pe site-ul asta, ma conving ca universul are si el o margine, undeva...