| username23 a întrebat:

Ejacularea feminina? Cine imi poate zice mai multe, funda raspunsului cu cele mai multe detalii! La restul vot inteligent!

Răspuns Câştigător
| pisi1793 a răspuns:

Unul din cele mai neintelese fenomene care se intampla unei femei este orgasmul si ejacularea feminina.

Femonenul nu este insa chiar atat de rar intalnit: 54-60% din femei au ejaculat un fluid in timpul orgasmului, 6% ejaculeaza puternic de fiecare data si 13% ejaculeaza intr-o maniera violenta ocazional.

Studierea acestei reactii a fost incepute in anii 1980, desi inca de pe vremea lui Aristotel se scrisese despre fenomen, iar in secolul II fiziologul roman Galen povestea de `prostata` feminina.

Ejacularea feminina are loc atunci cand se elimina un fluid albicios. Nu se cunoaste sursa sau glanda care secreta acest lichid cele mai multe studii arata ca ar putea veni de la caile para-uretrale si/sau uretra, iar unii cercetatori cred ca lichidul este produs de glanda Skene.

Desi nu se cunoaste sursa lichidului, compozitia sa a fost analizata: glucoza, antigeni specifici preostatei (produsi de glanda Skene- indiciu ca este produs de glanda respectiva) si urme de urina.

In 2002, Emanuele Jannini de la Universitatea Aquila din Italia a explicat de ce urina post-orgasmica contine o concentratie mai mare de antigen in comparatie cu urina dinainte de orgasm.

Deschiderea glandei Skene este de marimea unui varf de ac, variind in dimensiuni de la o femeie la alta, pana la cazurile in care acest orificiu se pare ca nu exista.

Daca ejacularea feminina este datorata glandei Skene este de inteles de ce acest fenomen nu li se intampla tutror femeilor.

Contractiile ritmice ale muschilor pervieni din timpul orgasmului determina eliminarea fluidului acumulat. Cantitatea eliminata variaza de la 1-5 ml unele femei eliminand mai mult, existand cazuri de ejaculari extrem de spectaculoase.
Cum declansezi ejacularea feminina?

Ejacularea feminina se produce doar in urma stimularii punctului G cu ajutorul penetrarii penisului sau a unui dildo.
Ejacularea feminina nu se poate atinge doar cu stimulare clitoridiana.

Femeile au descriu senzatia ca o umflare a unei bile in spatele punctului G care dispare dupa orgasm. Daca este asa, se poate explica de ce femeile simt placere odata cu stimularea punctului G. (Cum este cazul multor barbati care gasesc excitant stimularea prostatei).

Femeile care ejaculeaza au orgasme mai puternice?

Cele mai multe incercari de a atinge o ejaculare feminina se fac crezand ca vor aduce mai multa placere. Orgasmul este o placere care este simtita complex si foarte subiectiv, deci este foarte greu sa evaluezi placerea orgasmelor atinse prin stimulari diferite.

Asocierea dintre stimularea punctului G si cea clitoridiana conduc la orgasme mai puternice decat cele obtinute prin stimulari singulare.

2 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ai mai intrebat si ti s-a si raspuns! Acum nu am la indemana exact un site sau ceva similar, dar cel mai important este ca ai parte de acest fenomen, care se mai numeste si "Femeile fantana" pentru ca expulzeaza acest lichid, care nu are nimic comun cu urina, si Nu este urina! - bucura-te deci ca esti o privilegiata din acest punct de vedere! Daca ai timp si chef, poti cauta la raspunsurile mele, am mai dat detalii despre acest fenomen extrem de placut - si pentru mine chiar, ca barbat! E un dar natural, care nu se poate "castiga sau cumpara"! Ca sa iti fie ok, inainte de a face dragoste, mergi la baie si goleste-te, iar in pat sa ai (sau el, in functie de pozitie!) un prosop gros sub fundulet, care sa absoarba "botezul".
Si pentru el ar trebui sa fie o mare bucurie acest fenomen, care se poate intampla si in timpul stimularii orale a clitorisului! Daca te va gusta, dupa ce-i vei fi explicat ca nu e urina (inainte de a face.) sa-l intrebi ce gust are - vei ramane uimita si incantata! (daca nu ai alte probleme!).

Cantitatea expulzata poate varia de la cativa stropi pana la 100 de ml - nu exista o regula! -si chiar si in mai multe randuri, daca ai orgasm multiplu!

| ZORRA a răspuns:

Pai cand te exciti tare atunci ai o scurgere acum depinde si de tine cum te exciti.eu sunt de exemplu daca ma saruta "prietenul" pe gat ma excit sau daca ma tine in brate imi adinte bratele. si te exciti mai tare cand o faci cu cineva. sper ca am fost de folos