anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

El 45, eu 27 ani.
Facem sex cam de maxim o data pe luna. De majoritatea datilor cand ma apropiu de el ma respinge frumos, ba ca ii e somn, ba ca trebuie sa mearga sa se spele, ba ca imediat. Apoi o data pe luna pare ca o facem din obligatie, scurt si la obiect.
El sustine ca este in depresie si ca nu are chef de nimic in general.
Eu am impresia ca cu toata lumea in afara de mine si parintii lui se comporta frumos, are chef de vorba, e vesel. Cand vine vorba de noi este efectiv monosilabic si ne evita, prin casa sta cu orele in baie ca sa nu dea ochii cu mine.
Ce poate sa fie? Ce pot sa ii fac? Avem o relatie de ani buni si este din ce in ce mai rau. Eu il iubesc, si mi-ar fi drag tare daca m-ar lua macar o data in brate sau sa imi zica o vorba frumoasa. Nu a facut-o de ani de zile, dar nici nu ma paraseste. Zice ca toate femeile sunt la fel si ca sunt "crucea pe care trebuie sa o duca".
Poate nu sunt cea mai frumoasa din lume, nici cea mai desteapta, dar nu stiu ce sa fac ca nu ma mai respinga la orice gest. De inselat nu am gasit dovezi, insa imi e si groaza sa cercetez. Nu prea merge nicaieri fara sa imi zica unde e.

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e incantat de interactiune fierbinte, se pare ca a iesit la pensie cu lipsa interesului de sex - nici de tine nu-i pasa

| wildthing a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun asta dar nu ai ce sa-i mai faci, nu te mai doreste. Daca el nu te paraseste (din cine stie ce motiv), paraseste-l tu, daca ai unde sa te duci, pentru ca relatia voastra nu mai poate fi reparata si iti pierzi timpul si tineretea langa el.

| AnemonaP a răspuns:

Bună. Mi se pare că ai mai pus o întrebare pentru că îți recunosc situația. Ești tânără, îți irosești toată tinerețea și fericirea lângă un astfel de om. El te respinge dar tu spui că-l iubești și vrei să fii alături de el. În afară de a te despărți de el, nu exista alta șansă. Nu înțeleg cum reziști să o faci o data pe lună. La vârsta ta ar trebui sa stai in priza, sa te bucuri de viața. Să vede că el are alte priorități și nu este atât de atras de partea sentimentală. Faptul că te abții să nu cercetezi doar pentru că îți este groază, înseamnă că nu ai încredere în el, asta spune multe.
Omul nu te vrea lângă el, omul te respinge, nici măcar nu te ia în brațe, nu spune o vorbă frumoasă, mai ales nici măcar nu te vrea în dormitor. Nu ai nici măcar un motiv pentru asta cu omul acesta. Singurele motive rămase să fie amintirile trecute dar trecutul nu te ajută niciodată. Sunteti efectiv colegi de apartament. Nu poți spune că aveți o relație. Fugi cat de repede poți.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Valeu valeu valeleu, stimata domnisoara cum puteti sta cu asa babaciune langa dvs? sunt 18 ani diferenta fereassca sfantul. el deja si-a mancat malaiu, imediat trebuie sa iasa la pensie, e batran, nu o mai duce in pat. Urgent despartete de el si cautati unul de varsta ta, tu trebuie sa iti traieste viata la maxim nu sa cersesti afectiune de la barbat

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Inteleg ca nu esti foarte frumoasa prin urmare te conformezi cu farsa asta de relatie, cred ca nici el nu e fat frumos si a mers pe principiu ce prind aia tin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aveti copii? Cauza poate fi la el o fi in depresie sau are probleme de potență daca te respinge, sau posibil tu nu il mai atragi din punct de vedere sexual, te ai ingrasat? Trebuie tu sa faci ceva sa i reaprinzi pofta sexuala, ca daca el vede ca tu nu depui niciun efort nici el nu te mai doreste, fa ti o schimbare vopseste te sau imbraca te mai altfel ca sa l stimulezi, pune rti pantofi cu toc ca asta atrage barbatii o femeie pe tocuri nu una in cizme de cauciuc sau in teniși, ai 27 de ani esti in floarea vîrstei, esti tînără, fă schimbări in stilul de imbracaminte, ca daca tu il astepti acasa in trening sau in halat mai vrei sexlaughing

| Violleta2022 a răspuns:

Comunicarea este cheia!
Propune-i ca dupa cina, sa vorbiti serios desper viitorul vostru.
Asteapta pana mancati si apoi discutati.
Adu in prim plan viata voastra trista, rece si distanta.
Cere-i sa-ti spuna cum il poti ajuta sa isi imbunatateasca stare sau sa fie sincer cu tine si sa-ti spuna ce doreste, in fond, fiecare are dreptul al fericire si daca relatia nu mai functioneaza, se poate rupe.
Sincera sa fiu, era de asteptat sa se rupa o asemena relatie, aveti aproape 20 de ani diferenta si ca vrei sa accepti sau nu, barbatul in prag de 50 se resimte, pe cand tu la 30 de ani doresti viata sexuala activa, doresti tandreturi, doresti ceea ce el nu-ti mai poate oferii.

| mihai69 a răspuns:

Omul îți spune clar să-l lași în pace (ai recunoscut chiar tu, în altă parte) și tu te agăți de el ca înecatul de un pai.
Pleacă, lasă-l. Mai ai destul timp să găsești omul potrivit.
Și cine spune că "La 45 de ani ce chef sa mai ai de sex." habar n-are despre viață. Eu am peste 60 și aș face zilnic... Nu mai spun ce fain era acum vreo 15-20...

| Sofer a răspuns:

La 45 de ani ce chef sa mai ai de sex. Dacă nu aveți copii împreună îl poți lăsa și cauta ceva de apropiat de vârsta ta sau -5+ diferența de vârstă sa fie.

| VoidEternal a răspuns:

Nu e obligatoriu sa te înșele dar aproape sigur nu te mai iubește.

Încă mai ai timp să-ți refaci viața.

| gogugogugogu a răspuns:

Depinde ce vrei de la viata, daca vrei doar pensie de urmas atunci ramai cu el, daca vrei sa nu-ti irosesti tineretea aiurea atunci pleaca si refa-ti viata.

Răspuns utilizator avertizat
| UnulSimplu312 a răspuns:

Pai fai 2 copii si sa vezi cum aprinzi flacara mai ales cand schimbati scutece impreuna

| Tatsel a răspuns:

Stiu prin ce trece, depresia e un lucru urat, am si eu. Simulez ca is fericit cu altii doar sa fiu incadrat in societate, el cu voi e sincer. Cand ai depresie, ai un dezechilibru hormonal, de acolo si libidoul scazut, stiu cum e. Ai rabdare cu el, are nevoie de terapie si multa iubire si intelegere din partea celor apropiati.

| KruXX01 a răspuns:

Ia ma pe mine madammmmm. stiu sa fac cartoafe pe plita si sa mulg viteii