Apeleaza la toate armele tale.Nu te da batuta, numai lasii fac asta. Incearca sa il impresionezi cum poti tu mai bine, zambeste de cate ori e el prin preajma incearca sa pari indiferenta si asa te va observa.Nu te face ca ii dai prea mare atentie ca dupa i se urca la cap si s-ar putea sa suferi.Stai cu prieteni de-ai lui si incearca sa fi fata populara cu care toti ar vrea sa stea. Sper ca te-am ajutat, cel putin la mine a functionat. :*
Crezi? incearca sa afli c simte si el suna-l tot aia e daca te refuza sau daca stai si suferi duppa el nu crezi? c ai de pierdut? macar sa stii ca nu te mai vrea si gata dar pana la raspuns mai exista o sansadar sa nu fo prea stresanta q el baietilor nu le place asta incearca sa-l faci sa se indragosteasca de tine orce fata are farmecu ei... arata-il :d
Eu cred ca ar trebui s-o lasi mai moale. nu-l suna din 2 in 2 minute cum fac altele ca sa nu te creada obsedata si sa fuga de tine. mai bine ar fi sa vorbesti cu el intre 4 ochi si sa rezolvi. Succes. fundita?
Renunta nu are rost sa-ti calci orgoliul in picioare din cauza unui baiat. gandeste`te ca nu o sa suferi toata vita, iar dupa ceva timp va aparea in viata ta altu, si altu. atunci ce vei face daca te vei indragosti din nou?
iar vei suferi? te vei tine dupa fiecare baiat?;-j. gandeste`te bine
Eu am o dragoste la distanta. Prima mea iubire, primul baiat de care m-am indragostit. La inceput doar mie imi placea de el. Apoi ne-am apopiat - nu stiu daca am fost intr-o relatie, nu...nu am fost, el s-a mutat la Brasov, ne desparteau 400 de km. Venea in vizite, ne intalneam, radem, povesteam. Anul acesta a plecat 1 an la studii in America. Se va intoarce...inca tine la mine, inca tin la el. Mi-e foarte dor de el, foarte foarte foarte. Vorbim prin e-mailuri, dar nu e deloc la fel, mai ales ca e si diferenta de fus orar. Asta este, mergem inainte.
Daca o sa continui sa il suni tot timpul, sa fi interesata tot timpul de el, o sa te vada ca o prada usoara pe care oricand si oriunde o poate ataca. Ce-i de facut? Sa sti ca in majoritatea cazurilor indiferenta face minuni... Asa ca data viitoare cand porti vreo conversatie cu dansul, ar fi bine ca el sa inceapa conversatia respectiva, nu tu. Bafta!
Gandeste-te un pic, merita sa-ti pierzi timpul umbland dupa fundul lui, cand in schimb ai putea sa ceva ce cu adevarat merita? Sunt sigura ca alti baieti te asteapta, insa tu nu le dai nicio speranta.Lasa ca ai promis, treci mai departe, nu-ti pierde timpul cu cineva care nu da doi bani pe tine.
linarkfts întreabă: