| frum a întrebat:

El e inconjurat mereu de femei destepte si frumoase, fiind un om de afaceri si ele la fel.
Eu sunt mai mica decat el cu 19 ani si de foarte multe ori ma prinde gelozia. Cand il vad in preajma unei femei de genul devin morocanoasa insa nu comentez nimic doar tac. El deja ma citeste si cand ma vede morocanoasa se enerveaza, nu se mai poate controla si incepe sa ma loveasca. Apoi in 1 ora ii trece si ma acuza pe mine ca ma bate din cauza mea. Vreau sa va zic ca suntem amandoi avocati, oameni cu studii, dar am obosit. Il iubesc tare, dar cand devin geloasa ma bate. Il iubesc din tot sufeltul dar imi e frica. Nu stiu cum sa imi controlez gelozia. Cand ma apuca eu tac, nu zic nimic, doar devin suparata. SI cand ma vede suparata automat devine violent. Eu 30, el 49 ani.
Ce sa fac? vreau sa devin mai buna si el mai putin violent.

6 răspunsuri:
| anonimuIl a răspuns:

Nu ai nici un viitor cu ăla de 49 de ani ca să te ia de nevastă în locul la o femeie de 45 - 50 de ani cu care lucrează el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te afli in relația potrivită, reorientează-te spre cineva mai puțin mai violent și încearcă să nu mai fi așa morocănoasă și geloasa

| ionur a răspuns:

49 rolling on the floor)) alta 55 rolling on the floor)))

| ionur a răspuns:

Draga o sa țise para extrem de ciudata rolling on the floor))

| Emma30555 a răspuns:

O femeie avocat de 30 de ani nu ar sta cu un barbat de 50 care o bate. Povestea asta e falsa

| dragodana a răspuns:

Salut!
Ma indoiesc ca povestea este adevarata din urmatoarele motive:
-sunteti avocati=oameni cititi=destepti
-est avocata=ai bani=iti poti lua alta chirie
Deci, de ce stai cu el?
Stii singura ca violenta domestica nu este ok.
Reiterez, daca este adevarat.