Incearca sa te duca in pat, fiindca are impresia ca ai ceda usor unei aventuri scurte.
Perfecta minciuna!
O compatimesc pe logodnica lui,un asemenea comportament este de neacceptat!
Nu fi naiva,scopul lui e o aventura scurta care sa nu-l implice decat fizic, pana ii trece curiozitatea.
Abtine-te sa-i dai vreun semn ca ti-ar place ceva din ceea ce face, arata-ti chiar incurcatura in fata acestui comportament atat de "deschis" si "sincer bine intentionat" si explica-le ca intentionezi sa continui sa-ti faci treaba la fel de bine si fara acest gen de "amabilitati".
Chiar mai bine!
Eu lucrez intr-un sat din Italia,am niste prietene cu care ies,si cind ma vede la bar se comporta foarte lipiceos cu mine fata de alte persoane ma ia de mina, poti jura ca suntem impreuna, multi cred asta mai putin eu.asa se comporta italienii? nu stiu dar acest comportament ma marcat...
Da,mi s-a intamplat,chiar nu-ti poti imagina cat m-a atins povestea ta.
Si,ai mare nevoie de afectiune,de un suflet langa tine,sa simti ca ai un rost cumva,sa ai un motiv in plus sa te lupti.
Curaj,Mirela draga,nu deznadajdui,intotdeauna viata daca-ti ia,iti da si inapoi,poate indoit, datoare nu ramane, sa stii!
Cred ca are dreptate brigaela.Incearca sa nu ii mai dai atat importanta. poate el doar asta vrea! Iti dai si tu seama ca e logodit. deci altceva nu vrea! ...Renunta!
Draga Mirela, barbatul e dator sa incerce si femeia sa refuze sau sa accepte! Ai putea sa porti o discutie cu el si sa-i explici ca nu are un comportament normal pentru un barbat logodit! Daca vrea sa aiba o relatie serioasa cu tine s-ar desparti de logodnica lui si ar fi cu tine. Pune-te pentru cateva momente in situatia logodnicei lui si vezi daca ai putea accepta asa ceva si gandeste-te daca merita un asemenea barbat atentia si dragostea ta! Eu te sfatuiesc sa fii tare, sa nu cazi in capcana lui si sa-l pui la punct spunandu-i ca nu e bine si nici normal comportamentul lui! Mult succes!
Tipul vreau doar sa te aduca in patul sau, pentru a-i indeplini placerile pe care sotia sa nu le ofera.Sa speram ca nu te vei indragosti de el, ca-ti vei face mai mult rau.
beausingurlamasamea întreabă: