| adelle23 a întrebat:

El e plecat in alta tara. Am fost impreuna ceva timp, si ne-am despartit din cauza distantei. Asta l-a schimbat enorm, nu am mai vorbit cum vorbeam adica ore intregi. Acum 2 saptamani a avut un moment de luciditate in care mi-a spus ca spera sa se revanseze intr-o zi dupa care am inceput sa intretinem legatura pe mess ( vorbeam o gramada ) si chiar mi-a marturisit ca eu sunt diferita pentru ca altora nu le da atata atentie cum mi-a dat mie ( el e cam plin si orgolios de fel ). Miercuri seara avea la status " esti fericita acum? happy " si eu am intrebat daca nu cumva este vorba despre mine. Si a spus " tocmai asta e, ca nu o pot face fericita ". Si am intrebat despre cine e vorba si mi-a spus ca nu ma priveste. A doua seara eu l-am salutat si mi-a raspuns scurt si la obiect " PAAAA! ". Am tacut vreo 2 zile, si pe facebook mi-a spus " nu s-au terminat barbatii la mine, stai linistita, sper sa gasesti pe cineva care o sa te faca fericita ". Eu i-am raspuns ca o usoara ironie " NU S-AU TERMINAT gandirile mele incercand sa te inteleg. De fapt nu stiu cine te-ar putea intelege pe tine. Eu am incercat, si ai spus ca am revenit acolo unde trebuia sa fiu. imi pare rau ca te-ai prefacut atunci, si bine ca ti-ai revenit incercand sa nu ma mai minti in continuare. ". Raspunsul lui a fost cam asa " mi-e greu sa cred ca ar putea sa ma inteleaga cineva. Iti urez succes sper sa iti gasesti pe cineva sa-ti fie aproape atunci cand trebuie. eu in relatii pe internet nu cred ". Ce as putea face? Peste 1 an planuiam sa ma duc acolo dupa el, dar fara sa intretinem acum o legatura nu ar mai fi posibil. P. S : atunci cand mi-a spus ca vrea sa se revanseze si ca ii pare rau, parea chiar sincer, dar acum nu stiu ce sa mai cred. Ce sa fac? fundita sad :*

Răspuns Câştigător
| MissL a răspuns:

Pot sa-ti spun mai multe variante... tu alege-o pe cea care crezi ca e cea mai buna :
1) Suna-l, lasa-i un mesaj, incearca sa dai de el, si zii asa "Uite, hai sa lasam copilariile astea deoparte. Nu cred ca vreau pe altcineva, si nici tu nu vrei, si distanta asta dintre noi este un test sa vedem daca iubirea noastra rezista. Eu vreau ca anul viitor sa vin acolo la tine, intelege ca mi-e dor de tine. " si vezi cum va reactiona.
2) Ignora-l, nu-i mai raspunde la telefon, mesaje, nici unde, sa creada ca nici nu mai existi, asta cam o saptamana doua, si apoi cand vezi cum reactioneaaza, daca tot te cauta spune-i "observ ca oricear fi tot la mine te intorci singur, deci hai sa lasam certurile si orgoliile astea deoparte, si spune-mi exact ce vrei sa facem pentru binele relatiei noastre..." - in cazul acestei variante, il faci pe el sa vina la tine
3) In cel mai rau caz, te resemnezi, te conformezi si o lasi balta, dupa un timp o sati treaca, o sa cunosti pe altcineva, nu toata viata ta se rezuma doar la el, poate vei gasi un baiat mai "luptator" pentru o relatie cu tinewinking
Multa multa multa muuuulta bafta scumpa! :*

4 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Si-a gasit pe altcineva.

| Elisa a răspuns:

Lasa-l sa-si vada de viata lui ca poate e mai bine asa. Totul o sa revina la normal, nu te mai gandi la el si o sa iti dai seama ca a fost urat din partea lui ce a facut. Stiu si te inteleg ca o sa suferi foarte mult dar mai bine gasesteti pe altcineva care sa fie alaturi de tine la bine si la greu si sa nu te lase atunci cand e cel mai dificil moment.

Fundita?

| adelle23 explică:

Am uitat sa precizez. asta e a doua oara cand face asa. dar acum nu stiu daca se va intoarce tot el. Chiar si azi, ii dadusem comentariu unei prietene si ca sa ma oftice pe mine, i-a dat si el comentariu ei cu " esti frumoasa ". straight face.
Multumesc oricum tuturor :X:*

| Alissya_4251 a răspuns:

Parerea mea este ca acel "moment de luciditate" cum il numesti tu a fost mai mult o ultima sansa acordata relatiei din partea lui. Pe tine doar te-a amagit. Acum si-a dat seama ca o relatie la distanta implica mult mai mult decat s`ar fi asteptat. Din ceea ce a spus se pare ca incearca sa te uite si vrea ca si tu sa uiti de elwinking Continuand relatia pe internet nu o sa duca la nici un rezultat, pana la urma ruptura dintre voi este inevitabila. Cat despre planurile tale de a merge la el, ai dreptate... daca nu tineti legatura asa ceva nu e posibil. Incearca sa te obisnuiesti cu situatia chiar daca iti este greu si accepta faptul ca oamenii se schimba. Chiar si tu te poti schimba!
Mult succes:*