Daca tu vrei sa fiti doar amici de ce te deranjeaza ca i'a cerut id'ul acelei fete? Gandeste'te bine la ce simti, la sentimentele tale. Daca el e sincer si tu inca mai ti la el puteti incerca sa mai fiti impreuna. Daca tu nu mai simti nimic pentru el lasa'l sa'si vada de viata lui si gata.
Daca tu i-ai refuzat iubirea, chiar daca te iubeste, omul incerarca sa mearga mai departe! Ce vrei, sa boceasca vesnic?
Si daca inca te iubeste, inseamna ca nu poate sa isi gaseasca alta prietena?
i'ai spus ca puteti fi doar amici.baiatul a inteles.cauta alta fata.
e dreptul lui acum sa fie si cu altcineva.
cred ca esti genul...ala...nici al tau, nici al alteia.
ai vrea cumva sa'l tii de rezerva?
Buna!
in cazul meu... pot spune ca sunt cu un baiat minunat care din intamplare daduse pe hi5 niste comentarii in care cerea id' unor fete [ mai multe la numar]...eu fiind cu el logik ca nu m-am abtinut si i'am zis ce am "descoperit". mi-a explicat ca nu erau pentru el ci pentru niste prieteni, cel mai bun prieten al lui era si el de fata si a recunoscut ca asa era.
mai bine sa nu te pripesti.
de multe ori baietii cer id fetelor pe hi5 ca sa faca misto de ele si mai rar ca sa lege o frumoasa prietenie si mai apoi o relatie.
poate fata aia este o amica al carei id nu-l are. daca e asa si eu am o gramada de prieteni care nu aveau id meu asa ca mi l'au cerut prin hi5. asta nu inseamna nimic.
inainte sa'i sari la gat si sa ii faci o criza, mai bine ai afla daca e ceva intre el si respectiva fata si abia apoi vei putea sa spui ceva.
bafta maxima.
xoxo
Nu ma intereseaza ce face el cu viata lui. Din contra, chiar ma bucur daca ii place de o fata. Suntem amici buni acum. Ceea ce ma deranjeaza e ca, de ce imi spune ca ma iubeste si vorbeste cu alta.
I-ai zis ca vrei sa ramaneti doar amici, oricat de mult ar tine la tine probabil acum se gandeste ca o viata are, si ca trebuie sa treaca mai departe. Tu asa revoltata ai pus intrebarea, cand de fapt nici tu nu stii ce vrei, si imi pari si un pic egoista, adica baiatul sa nu fie nici cu tine dar nici cu altele. Daca chiar vrei sa ramaneti numai amici, mai bine nu te-ar interesa ce face el cu alte fete si ti-ai vedea si tu mai departe de viata ta asa cum incearca si el sa faca.
Hei!
Daca i-a cerut id-ul nu inseamna ca vrea sa fie impreuna cu ea. Poate chiar te mai iubeste!
Gbu :]
Tu lasa-l sasi vada de viata lui daca tu i-ai zis ca vrei sa fiti numai amici, cauta si el pe cineva sai fie alaturi
Daca u ai decis sa pui capat relatiei de ce iti mai pasa ce face el, gandeste-te bine la ce simti si apoi discuta cu el poate se vor lamuri lucrurile.
Incearca sa se combine cu alta si sa te uite pa tine de-o data ce tu i-ai spus ca il vrei doar ca amic...