| nicolll a întrebat:

El si-a bagat mana in pantaloni apoi mi-a bagat degetu in vagin pot ramane insarcinata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@markelynio, esti cel mai prost utilizator de pe tpu.de toata lumea iti bati joc si vorbesti numai la misto.idiotule,impusca-te! De ce e curva? tu cand ai relatii sexuale cu prietena-ta inseamna ca-i curva si pitipoanca? ia mai gandeste-te si uita-te si la tine.
pa, pa.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ai aici un intreg articol care iti raspunde la intrebarile tale http://www.orator.ro/raspunsuri-2/cum-sa-nu-ramai-gravida/

Răspuns utilizator avertizat
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cat de concludent! Si-a bagat mana in pantaloni! Da detalii, daca a pus mana pe picior, chiloti sau pe penis! Daca a pus mana pe penis si avea pe el lichid seminal, se poate sa fii insarcinata pentru ca i-ai permis sa iti bage degetul in vagin fara sa se spele pe maini. In afara de asta, exista si riscul unei infectii.

pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles ca nu poti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea...de unde stii ca ce a scos el din pantaloni era tot degetul?

| Razvan a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina pentru a scapa de indoieliwinking

| Ionutzz97 a răspuns:

Markelino de cate ori iti vad raspunsurile mor de rasrolling on the floor du-te frate la circlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai daca ti-l baga in gura puteai ramane insarcinata, asa nu

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil nu.

| IuliAnnA_6074 a răspuns:

Cati ani ai? Daca ai sub 14 ani nu ma mir ca nu sti cand poti ramane insarcinata. Atunci vei ramane insarcinata cand partenerul tau nu foloseste un prezervativ si se spermeaza in tine laughing

| deNisu a răspuns:

Astea deja sunt intrebari retardate, logik ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tampita intrebareoh go on
Draga mea...de unde stii ca ce a scos el din pantaloni era tot degetul?
foarte tare astarolling on the floor))))))))))))))))))