Mda... pe cat de trista este intamplarea pe atat de mult ar trebui sa te bucure.
Ar trebui sa fii fericita ca ai scapat de un mincinos, sau mai rau pot sa zic de o persoana cu probleme, daca tipul a si crezut ceea ce spune.
Sunt intamplari triste care ne fac rau pe moment, dar ne invata multe, si spun "ne" pentru ca si barbatii intampina astfel de probleme. Tot ceea ce trebuie tu sa faci acum este sa fii fericita si sa iti traiesti viata frumoasa pe care o ai, sa il gasesti pe cel care te merita.
Te intrebi de ce s-a intamplat asa? banuiesc ca asta nu intelegi si de aceea ai pus intrebarea. Ei bine nu ai de unde sa afli, caci nu poti stii ceea ce a fost in mintea lui.
Pot doar sa iti spun ca nu trebuia sa asculti cuvintele lui ci sa simti ceea ce spune. Pe viitor incearca sa simti ceea ce are de oferit pentru tine si asta din gesturi si chiar il poti pune la incercare... spune-i ceea ce ti-ar placea (nu ceea ce vrei) si daca iti ofera din propria initiativa chiar tine la tine, daca nu... nu mai pierde vremea.
Sper sa fii bine...
Niciodata suna ca o perioada cam lunga de timp
O viata langa un singur om parca sunt cam groaznic
Inainte de a alege un tip, trebuie sa cunosti mai multe caractere pentru a te asigura ca cel cu care vei sta atatia ani e tipul potrivit
Replica e clasata drept vrajeala de duzina.Cand aud cu niciodata mi se ridica parul in cap
Ce sa-i faci, asta-i dragostea! Mai multa suferinta, decat iubire! Si vorba latinului: verba volant! De cate povesti de dragoste ai auzit tu ca tin de la 14 ani sa zicem, pana la adanci batraneti?
Simt nevoia sa afirm: "Tot la hot ii este frica de furat si la curvar de-nselat!"
Dast iuni baieti mint.pff
mult
sh na probabil ca asta e unu diin ei... ce sa zic nu era pentru tine
mai sunt baieti
Si fetele pot face asa.
adica.cine stie ce a intervenit.
depinde de motivul despartirii
Imi pare rau princess! dar hai sus viata merge inainte :*
Am invatat o vorba de la tata ca intr-o zi se intoarce roata :* popik sa ai grija de tine:*
Poate ca atunci cand a spus-o asea simtea dar dupa a incetat sa mai simta si probabil a si uitat ca a spus-o candva! asea st baieti promit si uita...
Buna! Uneori cand iubesti spui lucruri pe care uneori stand bine si gandidu`te la ce ai spus nici u NU le crezi Asa a fost sa fie! Bucurate ca nu a fost mai rau. Esti libera ai dreptul sa explorezi sa incepi o noua viata! Libertatea i`ti apartine
Sunt lucruri pe care uneori oamenii le spun doar de fatada, sa se dea bine pe moment neuitandu-se atent ce este cu adevarat in sufletul lor.
Buna! Nu fi trista, fii fericita ca a facut-o acum si nu mai tarziu.
Mi s-a intamplat si mie si stiu ca e nasol.
:*
Mda stiu cum este
mi-s-a intamplat
asta e.viata merge inainte:p
sunt destui baieti chiar daca este greu l inceput:*
Asta e viata. exista o vorba "iubirea adevarat nu exista decat una la 100 de ani". Nu dispera e greu la inceput stiu, dar viata isi urmeaza cursul si o sa gasesti si persoana facuta pentru tine la un moment dat.
take care>
ninadenisa întreabă:
Mary_3202 întreabă:
DoarOana întreabă: