Hmm, e greu de spus, sti sunt unii care au principii, sunti tipi care nu prea isi arata cu adevarat sentimentele, sau nu mereu. Eu de exemplu sunt un tip cu principii, am bine definite aproape toate chestiile astea legate de capitolul dragoste, stiu ce fac, nu insel niciodata, daca sa zicem ca nu mai tin la o fata cu care sunt intr-o relatie eu ii zic ca nu mai tin la ea si nu merita sa o fac sa sufere intr-o relatie in care nu mai este nimic reciproc. Dar eu, daca as fi in situatia conversatiei de mai sus, si "ea" sa fie o fata care sa o iubesc eu as face uite asa: iasi zice ca pentru mine nu frumusetea e cea mai importanta, prima data e sufletul si apoi aspectul (eu nu vreeau paupusi, de alea frumoase foc, eu vreau o fata frumusika, nici urata dar sa fie iubareata, sa tina la mine cu adevarat) si apoi mas intoarce si mas uita de curizitate, apoi iar i-as zice, asa? asta nu e buna decat sa eu tragi si atat, intr-o relatie e varza, toata lumea umbla dupa ea, niciodata nu poti fi sigur ca tie fidela pentru ca umbla cu toti baietii, astea de obicei cand sunt cu un baiat e doar pentru interes, mine nu imi plac fetele astea, oricat ar fi ele de frumoase. Deci eu chiar daca mas uita (doar de curiozitate chiar daca miar place cum arata pentru mine nu inseamna nimic, doar ma uit si atat). Acum sunti unii baieti care daca sar uita s-ar potrivi ultima replica. Sti? Nu poti sa zici nimic sigur, pentru ca oamneii sunti diferiti, cu mentalitati diferite. Daca tu cunosti bine baiatul respectiv iti poti da seama daca ea o iubeste sau nu.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Daca mai ai curiozitati legate de baietii cu principii sau baieti in general trimite-mi un mesaj, iti raspund cu placere!
Toate fetele si toti baietii vor reactiona exact asa cum ai spus tu, dar trebuie, sa se afle intr-un loc public... poti omite "te iubesc", luand in calcul alte cuvinte si vor reactiona tot asa. Incearca si te vei distra de minune.
Da :] True . Mi se pare corect :]. Daca t eiubeste nu, mai are ochi pentrualta nici macar din curiozitate:].
Da probabil.sau nu doar vrea sa vada daca exista cineva mai frumoasa ca cea cu care e deja.
Nu mi se pare deloc relevanta aceasta "povestioara". Nu iubesti o fata pentru ca este frumoasa si atat, iar in momentul in care ai vazut una mai frumoasa ii dai papucii prietenei si sari pe noua zeita a frumusetii. Poate baiatul s-a intors din curiozitate, poate voia sa-i arate ca fata din spate nu e nici pe departe la fel de scumpa pentru el cum e iubita lui. In cazul asta, tipa din "povestioara" s-a pripit cu concluziile si a facut un lucru tipic feminin: a dat in paranoia .
Sincer, eu si prietenul meu nu simtim niciun pic de gelozie in momentul in care admiram impreuna alte persoane pentru aspectul fizic. Si nu mi se pare normala aceasta gelozie nejustificata, avand in vedere ca dragostea adevarata se bazeaza pe mult mai multe lucruri profunde, nu doar pe superficialul aspect.
SuntPrezent13 întreabă: