Trebuie sa ai o discutie serioasa cu ea, sunt copii la mijloc, sa vezi ce are de gand.
Iti spun un amanunt.Nu este musai sa ai o prietena care calca stramb ca si tu sa faci acelasi lucru.Toate trebuie trecute prin mintea ta, toate tin de educatia si vointa ta.Nu o forteaza nimeni sa faca la fel, nu mai este un copil sa fie influentata de cei din jur. Tu, pentru ca inca o mai iubesti, ii cauti justificari, ii iei apararea, cum s-ar spune.In timp vei vedea ca lucrurile nu stau chiar asa.Filozofezi prea mult la trecut si iti va face rau. Daca de copii ai grija, nu iti mai fa probleme cum se descurca ea.Gandeste-te si la tine, asa cum ti-am mai spus, altfel vei suferi!
Buna nu stiu care a fost intrebarea anterioara, dar din cate inteleg sotia te-a inselat si ai divortat si in continuare iti vezi si ajuti copii. ma bucur ca ai divortat, nu inteleg de ce oamenii acepta infidelitatea partenerului sau partenerei pentru copii, decat o viata stresat si chinuit mai bine liber si cu copii langa tine. apreciez ca ti legatura cu copii si ii ajuti, multi tati nu fac acest lucru, ai incredere in tine, Dumnezeu are grija de toti si ne rasplateste pe masura faptelor noastre.
Nu sunt in masura sa va judec. sfatul meu este sa va asezati amandoi si sa vorbiti calm despre motivele pentru care nu ati mai putut continua sa traiti impreuna. Ea ar trebui sa constientizeze faptul ca are o raspundere f importanta: copiii vostri. ganditi-va ca orice ati face ei vor fi cei mai afectati. chiar daca tu ai grija de ei si mama lor nu pune suflet in cresterea si educarea lor, acest lucru se va observa in viitor. un copil are nevoie de mama si de tata, nu doar unul dintre parinti. Incearca sa analizezi toate optiunile de impacare cu ea, poate reusesti sa-i deschizi ochii pana nu e prea tarziu.Niciodata nu e prea tarziu. Fii sincera cu ea si fa-te inteles ca vrei ca si ea sa fie sincera cu tine.
Nu am experienta. dar sfaturile acestea sper sa te ajute.
Stima.