Buna!
Eu una nici nu stiu ce sa zic Nu il cunosc sa iti pot spune cu siguranta ce simte el Dar am senzatia ca si el te place Mai ales pentru ca a spus ca nu ar da in tine niciodataParerea mea este sa ii studiezi foarte bine comportamentul si cu timpul iti vai da singura seama daca te place sau nu
Incearca sa te bagi in seama cu el cat mai multSa deveniti din ce in ce mai apropiati
Mult succes scumpo!
Pai ori te place ori te considera o prietena f buna
cu timpul o sa-ti dai seama.
Odata ce iti povesteste despre problemele lui, cred ca te considera o prietena buna. Chestia cu atingerea umarului, e la fel, un gest de amicitie. Eu una nu cred ca el isi doreste mai mult decat o relatie de prietenie si nu cred ca merita sa strici asta. In timp, multe relatii de prietenie se transforma in relatii de iubire, cu atat mai mult cu cat, ca prieteni, va cunoasteti foarte bine si sunteti obisnuiti sa va spuneti unul altuia problemele, sa discutati.
Eu zic, pentru moment, s-o lasi asa, atata timp cat totul e bine, ca nu merita sa strici nimic.
Succes!
Daca a zis ca ii esti prietena buna si de treba asta ceva insemna...citind ce ai scris despre un mic secret de al tau imi aduceam aminte de ceea cum se ifiripea la mine dragoste incepind cu aceste cuvinte. am cerut ajutor de la el.si el mi-a raspuns cum sa nu te ajut daca imi esti prietena, indata dupa cuvintele acestea a inceput sa mi se bata inima mai tare si mai tare. Asta e un bun inceput, nu-l rata, tine-te de el cu ambele miine.Iti urez succes mare cu baiatul cela!
Te place sigur! Acum incearca sa afli daca te place mai mult decat o prietena. Te pup!
Baietii rar considera o fata "o prietena foarte buna", deci eu zic ca te place.
Eu cred ca totusi nu ii esti indiferenta.mai asteapta putin si iti vei da seama.mi.ai amintit de mine cum eram prin clasa a 9. a tot la fel, faze cu umarul, sau cu privirile din usa clasei era frumos. mai vreau
Probabli ti-a spus faza cu imprimanta pentru a te impresiona. asa mai fac uni...este posibil. din moment ce ti-a spus ca in tine nu ar da nici platit... poate ca vrea sa se apropie mai mult de tine. totul va veni odata cu timpul.si vei vedea daca te place. sper ca te-am ajutat
Bafta!:*
Da s-ar putea dar s-ar putea sa te priveasca doar ca pe o prietena buna.eu zic sa incerci sai explici problema ta...sau sai dai de inteles macar...succes
Cel mai bine ar fi sa afli asta chiar thu! deci trebuie sa te imprietenesticu prietenii lui! e cel mai usor asa!
succes!
Posibil. Poate nu are curaj sa-ti spuna sentimentele ori te considera ca prietena... dar totusi ar trebui sa devi foarte buna prietena cu el ca sa te apropii de el! Bafta
Poi eu cred ca te place. Da` mai bene ii zici ce simti pentru el sh dupa poate el iti raspunde la fel.nu stiu parerea mhea...Bft...
Mutubal întreabă: