| Cosmin3412 a întrebat:

Era o intrebare aici ceva gen ( de ce femeile maritate înșală?)
Am răspuns unei anumite Violeta care pretindea ca bărbații o fac mai des, dupa unele răspunsuri i-am sugerat sa dea un google sa sa caute răspunsul singură.
Mi-a spus ca sunt misogin (exact cum spun feministele atunci cand nu le împărtășești aberațiile) si mi-adat bloc. Deci dragă domnișoară îți inteleg frustrarea, dar câteodată e mai bine sa accepți si adevărul.
Nu uita ca pe langa acele statistici femeile mint mult mai bine si mai mult, daca ar fi sa fie la fel de sincere precum bărbatul, te-ar uimi faptul ca voi înșelați de 2 ori mai mult decat bărbatul.
Update: Domnisoara cred ca este si admin sau are relații pe aici, imi strege si intrebarile puse. Frustrarea asta ce face din om.

19 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Stai calm si sa nu ai asteptari prea mari de la ea ca are mintea ingusta, vede numai ce vrea ea... o stiu si eu sunt blocat de ea laughing oricum daca nu ma bloca ea o blocam eu! numai astfel de femei sa nu ai in jurul tau... laughing

| Cosmin3412 explică (pentru lpavel):

Mi-a sters prima postare care era identică, ma mir ca nu a sters si postarea asta.
Repede se aprinde. Chiar fără motiv.
Putea sa caute pe google răspunsul la ce am spus eu. Plus ca sa faci un om misogin aiurea. In fine.
M-am lămurit singur cine e, dacă imi spuneai asta inainte nu te credeam. Mi-a mai spus cineva de ea. E clar.

| lpavel a răspuns (pentru Cosmin3412):

Oricine iti poate raporta intrebarea si atunci adminii o sterg dar sunt mai mult ca sigur ca ea ti-a raportat intrebarea tinand cont de conflictul vostru laughing
Am auzit foarte multi pe aici care nu o agreaza...

| Cosmin3412 explică (pentru lpavel):

Da, n-am bagat de seamă, pentru ca nu ma interesează conflictele nimănui, chiar nu ma asteptam sa fie atat de antisociala. I-am văzut si multe răspunsuri, o femeie echilibrată (asa dadea de înțeles).
Ma bucur ca si-a arătat fata si cu mine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Postarile cu si despre useri nu au fost niciodata de bun augur, Intodeuna se vor naste controvese si il vei face si mai cunoscut.

| Cosmin3412 explică (pentru Fatamuntilor):

Consider ca ar trebui făcută o caracteristică a fiecărui individ in parte cand intri pe un site de socializare, ca sa știi cu cine poti discuta, cu cine poti glumi si de cine sa te ferești.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Cosmin3412):

Cine sa faca caracterizarea?
iti dai seama din raspunsuri/intrebari. Unde consideri ca nu e potrivit, nu intri. Fara a da blook.Mergi pur si simplu pe alta postare.iar daca se incing spiritile ignori din nou sau iesi de pe site. Poate uneori se ia prea in personal unele chestii de aici,

| Cosmin3412 explică (pentru Fatamuntilor):

N-am nici o problema sa ignor pe cineva. Dar cand imi spune ca sunt misogin, doar pentru faptul ca i-am raspuns la comentariu si i-am sugerat sa caute pe google. Nu cred ca e frumos. Vorbim, aducem argumente fiecare, suntem oameni, avem dreptul la opinie. Până la urma ajungem la un consens. Dar cu unii nu se poate discuta din păcate.

| VoidEternal a răspuns:

Violetta domnișoara? E o baba acra care folosește TPU ca să-și verse veninul și să-si aline complexele de inferioritate.

| TimberWolf a răspuns:

In ziua de azi femeile tinere insala cu copii in casa si cu barbasu, nu mai exista rusine, ce sa mai ascunda, se marita fac un copil si dupa se duc cu altul ca nu le mai convine, se plictisesc.

| vasileparnaie a răspuns:

Frate Violeta aia e genu de femeie care e loiala pana il vede pe fat frumos ca trece pe langa ea laughing)

| Cosmin3412 explică (pentru vasileparnaie):

Nu știu cat e ea de loiala, noi am discutat la general.
Exista femei loiale cum exista si bărbați loiali. Dar daca ne luam dupa statistici femeia înșală mai mult. Si aici trebuie sa tinem cont de inca un aspect, ca femeia nu spune asta decat in situații critice. Nu recunoaște cum recunoaște barbatul de repede. Ele ascund de 10 ori mai bine tot.
Deci ni înțeleg de ce a facut cum a facut cand putea să-mi dea dreptate si atât.
Daca spunea de bărbați ca sunt mai bețivi, mai agresivi, mai usor de manipulat, mai predispusi la obiceiuri proaste (gen: baga bani la aparate/pariuri) ii dădeam dreptate 100%.
In schimb aici n-am cum sa ii dau dreptate.

| vasileparnaie a răspuns (pentru Cosmin3412):

Intr-o postare mai de mult timp doamna Violeta a zis ca ea nici nu se uita dupa barbatii sub 1.92 inaltime deci iti poti face o idee ce fel de femeie e happy

| TimberWolf a răspuns (pentru vasileparnaie):

Ii vrajeste pe astia pe aici ca sta in Australia si e mare magnata miliardara, are sot, copii, dar ea sta non-stop pe TPU. Un super smecher magnat care are lumea la picioare asta face...sta pe TPU... laughing)
Magnatii pleaca in vacante si in rest sunt ocupati toata ziua cu afacerile, dar Violeta e un altfel de magnat. laughing

| vasileparnaie a răspuns (pentru TimberWolf):

Poate a inchis-o barbasu in beci si nu are ce face

Sau poate e o rapanoasa vai capu ei si se da mare diva pe aici experta in orice domeniu, nu cred ca exista domeniu sa nu se dea experta.

Bai fratele meu din experienta mea de viata un smecher niciodata nu o sa arate ca e, un destept la fel niciodata nu o sa arate ca e, un bogat niciodata nu o sa arate ca e, n-ai vazut, bogatii sunt cei mai zgarciti, mereu se vaita ca nu au ce manca.
Asa ca, e clara situatia.

| vasileparnaie a răspuns (pentru TimberWolf):

E gold digger