| Yiruma a întrebat:

Era vara, aveam vreo 21 de ani, ea m-a lasat, a fugit cu altul pur si simplu m-a sters din viata ei, m-am gandit mult daca are rost sa postez povestea sau nu dar pana la urma am decis sa o postez desi imi tremura degetele pe taste. Am ajuns sa iau somnifere sa pot dormi si am trecut cu bine prin doua tentative de sinucidere, ce m-a ajutat sa renunt la sinucidere? Dragostea pe care i-o port simt cum imi curge prin vene, ea ma mai tine in viata si simt asta. Unde am gresit? Sincer nu stiu ma tot gandesc seara cand stau langa semineu, poate sunt o persoana prea dragastoasa din fire.Am ajuns sa fiu considerat nebun de catre toti prietenii chiar de membrii familiei am fost facut nebun si pishopat, nu mai am pe nimeni langa mine la 31 de ani si mi-au zis doctorii ca am nevoie de ajutor psihic. Zilele mele trec astfel, dimineata cafea, seara betie, plans, fumat. de fiecare data cand ma uit in oglinda imi aduc aminte de perioada aceea cand ma aranjam sa ies cu ea la suc pe afara, etc. mi s-a pus odata intrebarea daca mi-as da viata pentru ea si am raspuns ca as muri in cele mai groaznice chinuri doar sa o mai vad un minut. ce mi-a mai ramas de la ea? poza de la avatar pe mess care m-a si ignorat, fara sa-mi spuna un cuvant. Ma rog la Dumnezeu sa imi i-a durerea sa pot sa incep si eu o viata noua departe de locu' asta, dar in zadar.Sunt complet mort pe dinauntru dar banuiesc ca rost in viata nu mai am. traiesc ca o pasare fara aripi.Este o vorba care imi da putere, Fericirea ei e si fericirea ta. Multi dintre voi probabil nu stiti ce inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva; sa fii in stare sa faci orice pentru ea, dar totusi multi se regasesc in situatia mea. Tineri baieti nu va strica-ti viata ca mine, sa nu iubiti sau sa va dati sufletul cuiva fara sa o cunoaste-ti pe deplin. Imi pare rau daca am facut vreo greseala in timp ce eram intr-o relatie cu ea, degeaba o spun ca nu ma aude si nu m-ar intelege. Am tratat-o ca pe o regina, ba mai mult, m-am certat rau cu parintii pentru ea. Acum ma simt la capatul puteriilor dar unii prieteni imi spun ca mai am de trait mult si ca ar fi bine sa o uit. Daca nu am reusit in 11 ani de zile sa o uit mai are rost acum'?laughing e chiar amuzant. Mult respect pentru toti cei care se iubesc, daca as fii in locul vostru citind mesajul asta, as contacta pe loc persoana iubita si i-as marturisi cat de mult o iubesc si cate as face pentru ea.
Sotul ei, e sursa mea de inspiratie, de ce? Pentru ca are ceea ce eu vreau cel mai mult in viata asta. Sper ca intr-o alta viata, daca este, sa o duc mai bine, pentru ca am suferit destul aici.
Banuiesc ca sfaturi nu aveti sa imi dati, dar am incercat pentru ca alta optiune nu mai am, sunt la capatul puteriilor, dar daca totusi a-ti trecut printr-o asemenea perioada lunga de suferinta va astept sfaturiile cu mult drag! Va multumesc din tot sufletul ca v-ati pierdut timpul cu povestioara mea
Mult noroc in viata, si mai ales in iubire, ca e cea mai importanta de pe planeta
scuza-ti greseliile de ortografie

Răspuns Câştigător
| persseuss a răspuns:

S-a ridicat parul pe mine, e bine ca ai postat aici., te ai mai eliberat.nu trebuie neaparat sa gresesti tu cu ceva, uneori asa e facut sa fie, sunt femei si femei.caut-o pe cea aleasa tie si nu le incadra pe toate in acceasi oala, pentru ca ai sa intalnesti iubirea vietii tale si poate ai sa i dai cu picioru.imi aduce aminte de "dragoste in vremea holerei"-de marques, povestea ta.doar putini oameni reusesc sa iubeasca cu adevarat.RESPECT TIE.

54 răspunsuri:
| NewMechaa2001 a răspuns:

Aoleu, mi s-a facut pielea de gaina, mi-au dat lacrimiile chiar daca sunt puternic din fire.
Totul depinde de tine, incearca sa te lasi de bautura, fumat si toate alea ca iti face rau la sanatate, de uitat nu ai cum sa o uiti e clar, evenutal incearca sa ii faci o vizita, poate s-ar bucura sa te vada.
nu ai mentionat, ti-a zis vreodata ca te iubeste?
Multa bafta.

| crack123 a răspuns (pentru NewMechaa2001):

Are sot, mi se pare mai mult decat aiurea sa faca vizita, trebuie sa stergi orice amintire care te leaga de ea, orice poza, orice... sa intri in contact cu cat mai multi oameni, cat mai diversi, si cine stie, poate te surprinzi si gasesti pe cineva care sa umple golul lasat de ea...

Multa bafta, sincer nu am avut decat scurte momente in care am simtit ce povestesti tu aici, deci nu pot sa inteleg intru totul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg perfect, poate mai mult decat crezi.Multi si mult vom mai suferii,unii,aici pe pamant.Dar soarta,nu ne-o putem schimba.Te rog, daca vrei, trimite-mi in privat numele real, fara promisiuni desarte, voi incerca sa vad ce pot face.Mult noroc.

| wolder a răspuns:

Imi place enorm de mult cum povestesti si te admir ca nu ai avut greseli gramaticale.
Imi pare rau ca treci prin toata aceasta drama cu 3 minute inainte credeam ca daca eu am trecut peste o relatie care a durat 2 ani si altii pot trece peste relatii chiar si mai lungi.
Se pare ca esti un barbat adevarat care stie sa iubeasca si sa aprecieze o femeie, dar din pacate nu a gasit femeia potrivita.
Sunt curioasa ce a gasit la sotul ei si tu nu aveai... Daca nu vrei poti sa nu-mi spui!
Succes in viata, lasa-te de alcool si fumat, ai grija de tine si SPER sa gasesti pe cineva care sa stea langa tine si sa va iubiti reciproc...

| Claudix a răspuns:

Frate,da-o dracu, nu-i de aur.Chestia e sa te uiti un pic mai bine in jur si o sa gasesti 10 de 10 ori mai bune ca ea. Daca vezi ca nu reusesti asa ceva cauta un psiholog pentru ca esti in faza terminala.Stii cum se zice mai bine plangi la psiholog decat sa razi la psihiatru.Succes si nu uita man:duca-se dracu invartindu-se

| Stelutza1990 a răspuns:

Meri ma, de aci cu povestile tale. or trecut. bem o bere si batem o tabla?
vezi ca-s din deva.

Răspuns utilizator avertizat
| Liliana1981 a răspuns:

Continua asa ca esti biniditat! Vezi cati au trecut prin ce treci tu si nu s-au gandit la sinucidere pentru ca viata lor nu mai are niciun rost? De murit, toti murim odata...dar vad ca tie iti place sa apropii momentul cu tutun, bautura - si cand o sa ajungi cu un picior in groapa o sa-ti para rau ca ti-ai batut joc de viata asta dar na, o sa fie prea tarziu. Sfatul meu- ia-ti cativa prieteni si plecati la munte, la mare etc! La distractie! Viata e frumoasa dar tu cum sa vezi cand stai inchis intre 4 pereti si bocesti dupa o fata care nu da 2 bani pe tine. Iar daca ea a fost asa de proasta incat sa plece de langa tine, fii atat de destept si las-o. Succes!

| Razvann97 a răspuns:

Sfarsitul vietii tale nu este aici! Interactioneaza mai mult cu prietenii tai, fii mai alaturi de ei si iti vor schimba oarecum gandirile, o vei uita. Nu ai nevoie de ea odata ce nu mai sunteti impreuna. Te-a parasit, gata! Era timpul de mult timp sa-ti incepi o alta viata! Fii tare si gandeste-te ca nu esti singurul om prin care trece prin asta, multi au lasat in urma durerea, fii si tu unul din ei! Repet, fii tare, nu e nevoie sa plangi dupa cineva degeaba. A fost dragoste cu mult timp in urma, doar lasa totul si revino la prieteni, distreaza-te mai mult, daca nu spune-le prietenilor ca inca incerci sa treci peste si ai nevoie de ajutorul lor, daca-ti sunt prieteni te vor ajuta. Du-te la un psiholog, nu-i nimic gresit in asta, iti va da sfaturi care te vor ajuta sa-ti indrepti viata. Mult succes!

| IREros a răspuns:

Am trecut si eu prin asta, insa dupa 3 ani am gasit in sfarsit pe cineva, care s-a dovedit a fi de n ori mai buna decat ea. Nu iti distruge viata din cauza ei, cauta, iesi cu prieteni, traieste viata. Vad ca iti lipseste ratiunea total daca te-ai apucat de baut si fumat. Nu e bine.

| valiboy87 a răspuns:

Cred ca suntem multi care au trecut prin ce treci si tu, multi aveam planuri cu persoana iubita si am fost lasati cu ochii-n soare(eu unu aveam aproape 5 ani cu fata, locuiam de 4 ani impreuna, crescusem unul langa altul practic si ea si toti din jurul nostru stiau cat de mult o iubesc si as fi facut orice pentru ea)
Dupa perioada de suferinta a venit si cea de distractie cu prietenii in care sunt eu acum si asa ar trebui sa faci si tu...
Daca ea se gandea la tine cum o faci tu acum era langa tine si daca va fi sa fie a ta asa va fi...
Fii mai egoist, gandeste mai mult la tine!
Si nu te mai uita la poze cu ea, nu te mai interesa de ea, fa tot posibilul sa o uiti.
Incearca sa investesti mai mult in tine si sa te dezvolti pe tine ca persoana...

| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Frate foarte dureros, dar nu iti da viata pentru ea s-a maritat uito nu mnai sta ca un catelus ploat nu mai ineca amrul in bautura sau fumat nu rezolvi nimic cu asta crede-ma am trecut si eu prin asta iubeam o fata mai mut ca orice pe lume eu am plecat am fost nevoit sama mut si astfel eu am intrebat pe cineva despre ea ea s-a cuplat cu altul si nu aveam ce sa fac eram si eu disperta incepand sa beau ca nebunu, dar dupa 2 ani de zile am uitat-o fiindca am intalnit alta fata si inca lupt pentru ea laughing contra la altu laughing, dar tu ai aprofundat in problema asta uito nu te mai gandi la ea aranjeazate du-te in oras catuta alta fata nu te gandi numai la ea nu e usor sa uiti o dragoste adevarata, dar pana la urma vei reusi crede-ma mult succes in continuare sper sa gasesti pe cineva care o sa te iubeasca si sa te respecte asa cum esti! Mult succes!

| Azµre a răspuns:

Citez :
Tineri baieti nu va strica-ti viata ca mine, sa nu iubiti sau sa va dati sufletul cuiva fara sa o cunoaste-ti pe deplin.

Răspund: Nu ai cum să cunoști o persoană, nici într-un an, nici în zece, nici în 1000.
O viață întreagă și nu poți cunoaște acea persoană.

| jmarley a răspuns:

"iubire, ca e cea mai importanta de pe planeta"-nu e

| Beatrice18 a răspuns:

Mi-au dat lacrimile citind povestea ta, nu sunt eu prea experta dar parerea mea...ar trebui sa incepi o noua viata sa cunosti alte femei si stiu ca e greu mai ales ca ai zis ca in 11 ani nu ai reusit. SPERANTA MOARE ULTIMA, incearca sa lupti pentru tine...las-o pe ea daca nu a stiut sa aprecieze ce a avut, daca acum nu mai este cu tine inseamna ca e ok acolo unde e si asa trebuie sa incerci sa fi si tu.Esti tanar ai toata viata inainte, fericirea ta trebuie sa vina inainte de toate.Chiar crezi ca EA merita ca tu sa suferi? parerea mea e ca nu merita..nu stiu incearca sa iesi prin cluburi cu prieteni si mai ales daca ai prieteni buni ei te vor ajuta sa treci peste asta :*

| Yiruma explică (pentru Claudix):

Eee, am fost si eu ca tine prin tinerete, umblam cu prietenii si cand era vorba de iubire, ziceam"du-te tare frate"..pana am ajuns si eu sa o cunosc. Eu nu cred ca sunt nebun sau pishopat, eu cred ca sunt inzestrat de la Dumnezeu cu darul de a iubii necontenit de mult, atat de mult incat lumea crede ca am luat-o razna complet, atat de mult incat am ajuns la tentative de sinucidere, atat de mult incat am ajuns sa plang zii si noapte, in cazul tau sa m-i se spuna ca nu am reusit sa o uit intr-o perioada asa de lunga.
Sa iti spun ceva, a2-a tentativa de sinucidere s-a intamplat plimbandu-ma pe malul unui lac, singur, am sarit in apa si dupaceea mi-am pierdut cunostiinta, m-am trezit pe pat in spital si doctorii mi-au spus ca m-a gasit un om, eram intins pe spate cu ochii dati peste cap, cum ajuns pe mal? Nu stiu, banuiesc ca am iesit eu, nu mai tin minte. In mintea mea mi-am spus ca Dumnezeu are un plan cu mine, ma vrea in viata cu orice pret, poate ma face sa sufar ca mai tarziu sa imi faca acea placere enorma sa o mai vad odata.Am decis sa renunt la sinucidere, si sa fiu mai puternic pentru ca pot mai mult de atat.
Esti tanar, nu intelegi. Iti doresc mult noroc si multumesc foarte mult de raspuns

| Yiruma explică (pentru jmarley):

Este, crede-ma.
Ti-as da inima mea pentru o clipa sa vezi si tu cum e sa iubesti, si atunci ai sa apreciezi iubirea.
Multumesc de raspuns

| Yiruma explică (pentru valiboy87):

Multumesc de melodie, am ajuns sa ascult pe Yiruma cum canta la pian, simt cum imi vorbeste muzica lui, si la melodia Florin Salam - 7 trandafiri, versuriile sunt cutremuratoare, cand spune " Unde esti oare?" imi vine sa imi dau duhul afara de suparare

| Yiruma explică (pentru persseuss):

Multumesc, dar stii, mi-a zis doctorul meu o vorba, cand stateam la spital si i-am povestit motivu tentativei de sinucidere, "DECAT FARA EA, MAI BINE PE NIMENI"
Am suferit prea mult sa pot renunta asa usor.

| Yiruma explică (pentru Razvann97):

Sa fiu alaturi de prietenii mei?
Cand am fost in spital dupa ce am incercat sa imi iau viata, un' singur prieten a venit sa verifice daca mai sunt in viata, nici nu a intrat in sala la mine sa vada cum ma simt. Cine mi-a fost aproape? Doar doctorul caruia i-am povestit tot, si mi-a multumit spunandu-mi ca i-am dat o lectie de viata.

| jmarley a răspuns (pentru Yiruma):

Ce o facea asa speciala? Era buna la pat? laughing

| Yiruma explică (pentru jmarley):

Ee, nu neaparat.

| Razvann97 a răspuns (pentru Yiruma):

N-ai prieteni la 31 de ani? Rau, interactioneaza cu ei atunci, gaseste-ti ceva de facut. de muncit muncesti? E imposibil sa muncesti fara sa cunosti pe cineva nou sau eu stiu.

| BoOoMbOnik a răspuns:

Frumoasa povestea ta, dar intr-adevar foarte trista. Am inceput sa plang. Sincere aprecieri pentru felul tau de a fi.Nu cred ca multi barbati mai stiu sa iubeasca cu adevarat asa cum o faci tu. Toata lumea iti cere sa uiti dar nu stiu cum e sa iubesti intr-adevar o persoana, este imposibil sa uiti. Da sfatul meu ar fi sa te gandesti ca poate ea acum e fericita si cred ca asta ti-ar aduce multumire. Ar trebui sa incepi sa te gandesti si la tine, poate ca ai putea sa incepi prin a-ti face noi prieteni, poate ei cunoaste pe cineva care usor usor iti va alina durerea si poate ca o vei iubi macar jumatate cat ai iubito pe acea fata. E greu, stiu! Dar trebuie sa accepti situatia, ea nu va mai veni oricat de mult o astepti tu, are deja o familie dupa cate ai spus tu ca are un sot, meriti sa fi iubit.Ea probabil ca nu ti-a impartasit aceleasi sentimente. Mi-as dori sa mai vorbim, mi-as dori un amic asa ca tine cu o personalitate foarte frumoasa. Mersi ca ai citit raspunsul meu. Si daca doresti sa mai tinem legatura, te rog, adauga in lista de messenger id meu : nicoleta_yzza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti scrie mai multe despre sentimentele tale.Eu unul nu pot sa le citesc, nu ca nu imi pasa, dar avem cu totii intamplari mai putin placute, nu vreau sa ma rascolesc.Ai putea sa-ti transformi obsesia intr-o carte.Ai 31 de ani, asa ca ai o oarecare credibilitate, plus ca la edituri astia iti pun, la cerere, poza pe spatele copertii. big grin
Tu ai nevoie de ajutor, aici nu stiu daca e cineva dispus sa ti-l ofere.Dar din moment ce stai singur la semineu si iti plangi de mila, eu cred ca ai si tu o placere pentru izolarea psihica.Un om normal, are nevoie de comunicare.Ai facut primul pas aici, de ce nu faci un pas inainte si in viata reala? lasand in urma toate amintirile.Sa stii ca ele nu raman acolo permanent si de aceea cred ca tu nici nu vrei sa ti-o scoti din minte.
Spune nu oricarui gand asupra ei, spune nu bauturii, pentru ca "sobrietatea mahmurita" de dimineata e cea mai periculoasa forma de depresie.Mai ales ca la tine toate elementele intrunesc un scenariu tragic, eu zic sa cauti ajutor.
Tutunul calmeaza, da! acolo te sustin, numai sa nu incerci sa te sinucizi ca mine, fumand doua-trei pachete de tigari.
Eu am alta obsesie acum, le iubesc pe toate! dar constient ca...(urma ceva misogin)

| Yiruma explică (pentru anonim_4396):

M-am imprietenit destul de bine cu fostul meu doctor, mergem adeseori la fotbal, ma intreaba de multe ori cum ma descurc, mai am o vecina de 11 ani, se simte foarte bine in compania mea, si eu la fel, o distrez de fiecare data si ii place sa ii cant la pian, si mai am ceva prieteni cu care mai tin legatura, dar rar vorbim. Oricum, eu am sa raman tot asa, un' ratat, nu ma consider altfel pentru ca simt ca asa este. Totusi, peste 20-30-40 de ani nu conteaza, dorinta mea e sa o vad cum s-a realizat, sa ii vad copii, nepotii, tot de ce eu nu am avut parte in viata. Astazi un prieten mi-a zis ca ea stie ca sunt insurat si ca am un copil, am fost devastat, dar am realizat ca e cea mai buna cale, poate i-as provoca stres daca ar stii de fapt ce e in inima mea. Ultimele zile din viata mea vreau sa le petrec alaturi de ea, sincer nu as mai putea fii impreuna cu ea, de ce? M-as simiti un bagacios la ei in familie, nu m-as simti la locul meu. Ideea cu cartea mi s-a mai spus, o cunostiinta a fostului meu doctor m-a intrebat daca poate sa fac un documentar bazat pe viata mea, si i-am raspuns ca da, astept sa il termine sa il vad si eu.Multumesc de raspuns
scuze greseliile de ortografie

| Yiruma explică (pentru BoOoMbOnik):

Vreau sa iti multumesc pentru aprecieri, sa cunosc o alta fata? nu cred ca ar fi o optiune, as rani mai mult, gandul mi-ar fi tot timpul altundeva, as dori sa o vad cum isi traieste viata, cel putin cateva zile, sa ii vad copii, sa vad cum are parte de iubire, sa vad cum se ocupa de lucruriile de casa. ar fi dorinta mea, pentru ca mai mult de atat nici nu mai sper.
O iubesc foarte mult, sunt obsedat de ea, si nu as putea sa o uit, chiar daca ar veni o suta de femei in viata mea, as face orice pentru ea, as tine-o in brate sa o protejez, dar altcineva are norocul asta, nu eu! Pacat..ma vad singur la 70 de ani avand grija de mine. Asta este. Multumesc de raspuns, si am sa te adaug pe mess.

| Yiruma explică (pentru wolder):

Ce a vazut la el si nu a vazut la mine, buna intrebare, stiu ca ei conversau in timp ce eu eram intr-o relatie cu ea, dar nu credeam ca ma va trada. Nu mi-a spus nimic, a plecat pur si simplu, fara sa lase nimic in urma, doar amintiri si suferinta.
De fiecare data cand vorbesc despre ea imi urca tensiunea, si imi vine sa plang. De 11 ani... a trecut ceva timp. m-am saturat pana peste cap de atata plans. dar nu o pot uita. Daca cineva m-ar intreba vreodata ce imi doresc cel mai mult de la viata. as raspunde ca vreau sa o vad pentru o ultima oara, sa-i vad realizariile facute in tot tot acest timp, sa o vad fericita, sa o vad ca are tot ce vrea de la viata.Multumesc de raspuns.

| JASMYNA88 a răspuns:

crying ideea e ca ea si-a continuat viata fara tine, tu ramand si gandindu-te la ea, traind cu ea in suflet. trebuie sa o scoti de acolo, trebuie sa mergi mai departe, sa iesi in lume, sa cunosti oameni noi sau iesi cu cei vechi, sa faci o schimbare de peisaj! gandeste-te ca traiesti o data.o singura data, o singura viata, singurul lucru care iti apartine deplin tie! viata ta! e A TA! daca cineva ti-a calcat sufletul in picioare, ridica-l de jos, scutura-l si pune-l la loc. o vizita la un psiholog te-ar ajuta mai mult decat crezi.e o investitie pentru tine! sterge-o de la mess, facebook si alte poze, fil; mari, lucuri de alea ei sau de la ea, tot ce iti aminteste de ea, arunca! nu vei putea uita, dar macar sa le incui intr-o cutie in spatele inimii ascunsa bine. lasa loc pentru cineva care te va iubi pentru tine! pentru ceea ce esti tu! esti tanar si nu e sfarsitul lumii. eu iubesc persoana de langa mine mai mult ca orice, mi-as scoate inima si i-as pune-o in mana, dar daca ar fi sa se intample ceva, stiu ca voi suferi ca un caine in lanturi, dar nu ma voi inchide in mine niciodata! asa pretentie am si de la tine! daca ai trecut peste 2 sinucideri, inseamna ca esti puternic, faptul ca ai scris aici deja e un semn subconstient ca vrei sa iti incepi o noua viata, una in care vei urma tocmai sfaturile date de catre tine noua. 11 ani sunt suficienti! e destul! eu nu stiu daca esti credincios, dar du-te la biserica! lasa bautura ca mai rau te deprima, lasa tigarile ca iti fac rau si bea acea cafea de dimineata si iesi afara, aleagra, mergi la o slujba(daca vrei), stai si savureaza acea cafea intr-o cafenea citind ziarul. TRAIESTE OMULE! TRAIESTE-TI VIATA!