| Pisoiii a întrebat:

Eram aseara pe facebook si intra fostul iubit cu care vreau sa ma impac la chat si ma intreaba daca vr sa fim impreuna si i-am zis ca nu stiu.si a zis ca a fost un test k oricum nu vrea.si am vb prin mesaje dupa si uite ce a zis"ti-am zis ca ai incercato urat cu mine. ai vrut sa stai cu mai multi si daca iti aduci aminte chia ti-am zis ca asta nu suport. ziceai k nu te mai caut.a.asa este tu o arzi si cu altii si stiu f binee k asa e.acum ma vad k o alta fata de care imi place enorm d mult.ma face sa ma simt altfel si e cum imi doaream eu.stiu ca ai vrut sa stai si k varamio. i-am zis ca il plac si ca il vreau si a zis ca si el ma vrea. daar mi-a zis sa-i dovedesc. si mi-a zis ca sa facem sex.si daca vreau. vrea sa ne impacam.nu o sa fac. logik. dar ce sa fac. e complicata situatia.am vrut sa stau si cu varasu k e la mine la liceu a 11

2 răspunsuri:
| Katakito a răspuns:

Deci sa nu accepti sa faci sex cu el! Te poate folosi si dupa aia te sterge din viata lui.Asa sunt unii baieti din pacate.Alt sfat nu prea stiu sa-ti dau.Multu succes si ai grija!

| oana_4548 a răspuns:

De ce ai vorbit cu amandoi? Sunt veri iti dai seama ca isi spun totul...demonstreaza-i ca il iubesti poate se mai poate face ceva! succes:*