Ti-a dat vreo explicatie? Ti-a spus cine era tipa? Daca nu... cred ca ar fi bine sa ii ceri inainte de a-l ierta. Intr-adevar, cum a spus anka1995, toti merita o a doua sansa, dar si tu meriti de niste explicatii.
Este oscilant in relatii si nu e bine, cred ca este si egoist gandindu-se doar la binele lui, daca nu ti-a dat explicatii pentru faptele lui pana acum nici nu le mai astepta, este clar ca nu te merita, ai grija de tine, asculta-ma
A venit cu una de acolo?. cam naspa.mai asteapta sa vezi ce face cu aia.nu stiu ce sa zic. daca ti-a facut asta eu cred ca nu mai are rost sa il mai bagi in seama.,
Mai sunt alte milioane de baieti in lumea asta.Eu daca as fi in locul tau nu l-as ierta, nu este vorba de orgoliu ci de faptul ca nu-mi place infidelitatea. Daca a facut-o odata o va face si a2a oara si a3a si asa mai departe. Iarta-l si vei vedea ca am dreptate, nu-l ierta si eviti sa suferi din nou din cauza lui!
Fiecare merita inca o sansa, dar daca el inca mai e cu fata aia ar trebui sa o lasi balta pentru o vreme
daca nu mai e cu aia mai dai inca o sansa si daca face la fel, zic sa uiti de el.
Bafta :*
Andrei5001737 întreabă: