In primul rand ar trebui sa vorbesti cu un profesor de limba si literatura romana, apoi sa inveti sa scrii la tastatura, apoi cred ca ar trebui sa le explici prietenilor tai ca gestul lor nu a fost unul cuviincios, si ca "gluma " lor nu a fost gustata nici de tine nici de iubitul tau, asa ca cel mai bine ar fi sa porti o discutie foarte serioasa cu prietenii si sa le spui sa renunte la tipul asta de glume
Prieteni falsi.explicai.si dovedeste ca nu e asa.
categoric numai vorbi cu ei pentru ca acestia nu sunt prieteni care sa te inteleaga. ce or vrea sa stai toata viata langa ei. fiecare trebuie sa isi faca o familie
poti sa ii spui .in felul urmator. ca daca ii trimiteai tu mesajul de ce nu stiai nimic despre chestia ca nu mai suntem impreuna?
Pfff... pai sa iti zic eu ce e muuuuuuuuult mai grav... tu la 21 de ani nu sti gramatica de clasa a IV-a ...Si ca sa iti raspund la intrebare... Tu crezi ca acei indivizi iti sunt prieteni ?
Eu zic ca nu-ti sunt prieteni daca au facut asa ceva.Ar trebui sa-i intrebi de ce au recurs la acest gest.Mai bine cauta-ti alti prieteni dar daca ei isi cer scuze si vor regreta ca au facut asta poti si tu sa-i ierti ca mai greseste omul.Si inca ceva...nu te supara dar mai bine ia niste carti de gramatica si invata putin gramatica limbii romane, apoi pune-o in practica si la tastatura.Eu stiu ca atunci cand te grabesti sa scrii faci o gramada de greseli dar ale tale sunt cam maricele.Succes si nu te supara pentru ce ti-am spus.:*
Daca au facut una ca asta nu iti sunt prieteni in primul rand gandeste-te ca daca esti prieten cuiva ii accepti dezicile si ii sustii chiar daca greseste... eu as zice sa ii tratezi cu indiferenta... indiferenta doare cel mai tare
Uauuuuu! nu am vazut in viata mea un asa txt! asta nu stiu ce limba e da sigur nu este romana! mai bine cand invetii sa scriii posteaza ceva pana atunci mai deschide cartile alea de la scoala si lasa dragostea ca nu este de tine