anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram in casa si ma masturbam, iar mama dintr-o data a intrat in camera. Am ridicat repede picioarele sa nu imi vada penisul, iar pana s-a uitat ea la tv eu l-am baga in boxeri! Oare m-a vazut? Fiindca a vorbit normal cu mine! Am 14 ani, va rog frumos ma puteti ajuta?

16 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Faptul că "dintr-o dată a intrat în cameră" este și problema.
Respectiv și faptul că nu iti respectă intimitatea.
În momentele intime, dacă ai posibilitatea de a încuia ușa, încearcă sa o faci.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Un raspuns exact si sigur cu da sau nu ar fi IMPOSIBIL sa iti dam. Nimeni nu a fost acolo sa stie. Doar mama ta stie daca da sau nu.

| Den1sa a răspuns:

Nu cred ca a vazut si daca da asta e ce faci, alta data sa fii mai atent

| anonim_4396 explică (pentru Den1sa):

Dar a vorbit normal cu mine, oare ce să-i spun daca a obs aseara ceva ca făceam?

| Den1sa a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ii spune nimic, nu deschide subiectul daca nu te intreaba, si nici nu prea cred ca te va intreba ceva, totusi daca o face spune-i ca i s-a parut ca a vazut ceva si ca tu doar stateai linistit si te uitai la TV

| Andresso a răspuns:

laughing)) Cel mai bine e sa faci laba cand esti singur acasa, altfel exista astfel de riscuri.

Răspuns utilizator avertizat
| vasile2222 a răspuns:

Mai multa atentie data viitoare.

Ca fapt divers - in general femeile au vederea periferica mai buna ca barbatii. Adica observa foarte bine si ce e in lateral.

| DenqOO a răspuns:

Crezi a ea nu știe de aceste nevoi ale tale.
Crezi ca ea nu a a trecut prin asemena perioade.
Numai niște părinți idioți spun, vai ce prostie ai făcut, uitând că și ei au aceleași nevoi

| cepIm a răspuns:

Da, 100% a observat dar n-a zis nimic ca sa nu te simti tu jenat, sau poate si ea practica asta lui taica-tu si na... stie ca e ceva bun auto-satisfacator.

| Anonimic a răspuns:

Nu trebuie să îi spui nimic. Chiar dacă a observat nu îți va spune nimic pentru ca este ceva normal să faci laba la 14 ani. Nu îți face griji.

| anonim_4396 explică (pentru Anonimic):

Am intrebat-o asa:
Mami aseara cand ai intrat tu atunci la mine eu mi-am facut boxeri fiindca mau strrâns putin! dar tu imd ai intrat, iar ea a spus:nu am vazut nimic esti prost mă

| anonim_4396 explică (pentru Anonimic):

Era beznă în casă era doar tv aprins

| ValentinPandur123 a răspuns:

Cred ca i-a placut ce a vazut si a zis sa nu distruga o potentiala viitoare "vizionare". Era mandra de tine.

| mrrrpisicuta a răspuns:

Si daca a observat ea doar iti ofera spațiu personal. pe viitor asigură-te ca nu esti deranjat de nimeni