Dacă nu ar fi fost adevărat,e evident, ca să nu zic ca la mintea cucoșului ca nu aș mai fi stat să scriu atât.Din păcate, e adevărat. Vedeți ca până și o găină e mai deșteaptă decât voi, dacă nu puteți da un răspuns folositor, de ce va băgați în seamă? Cu ce va încălzește? Tare "isteți" sunteți cu totii... Va felicit!
Nu ti se pare ca tu esti cel cu probleme mintale ca te bagi in seama aiurea? Lipsa de ocupatie. Ca am pus o intrebare ca sunt indragostita si am avut de suferit din asta nu inseamna ca am probleme mintale. Mai informeaza-te despre ce inseamna o persoana cu probleme mintale, pentru ca confunzi! Iti reamintesc ca te afli pe un site unde oamenii se ajuta intre ei, nu sa faca comentarii. Sa nu ai impresia ca impresionezi pe cineva, daca nu ai un raspuns legat de intrebare, shut the *** up.
Vlad se apropia de mine sa il las pe celalat. A doua zi toata lumea spunea ca sunt impreuna cu baiatul cu care l-am facut gelos(Andrei). Si el exagera cel mai mult ca eu il plac pe Andrei. I-am zis ca nu il iubesc pe Andrei, iar el a zis ca stie si a zambit. A adaugat ca conteaza ca e aici(si a aratat spre inima lui) si ca nu conteaza ca am dansat cu Andrei si a plecat.
In seara in care am dansat cu Andrei era melodia je t'aime de Lara Fabian. El a zis ca nu stie ce inseamna(Vlad.) i-am zis "te iubesc"iar el a zis: da? Si a zambit iar eu am aprobat zambind.
Vlad s-a certat cu Andrei din cauza mea. Involuntar i-am auzit, eram in spatele lor fara ca Vlad sa stie.
Eu i-am compus o poezie lui Vlad pe care a vazut-o eu am negat, el a zis ca nu are nevoie si s-a cam rupt. M-am facut ca o arunc la gunoi cand ma vedea el, desi mai aveam in camera inca 2 copii ale poeziei.
n
Poezia era impaturita si scrisa pe o foaie de matematica. Am asteptat ca Vlad si Andrei sa fie in acceasi incapere, am scris un bilet in care ii declaram lui Andrei ca nu il iubesc si am impaturit-o exact la fel. Era identica cu foaia cu poezia. I-am dat-o lui Andrei si Vlad a facut o fata, s-a uitat oarecum ciudat.
S-a linistit cand a vazut de fapt ca pe foaia aia era altceva si a venit la mine si mi-a zis ca ii place biletul.
Inainte, ma cuprindea asa de mijloc, parca ma proteja si adoram asta.
La concursul de dans a castigat altcineva, nu eu, si Vlad a zis ca el i-a dat aceluia numai de 6, a incercat sa ma consoleze de la balconul camerei lui.
Penultima zi am plans ingrozitor de mult, efectiv nici nu mai vorbea cu mine, mai mult statea cu alte fete. M-am dus in camera si am plans. Doamna asistenta i-a spus lui ca mi-a fost rau si am plans din camera lui si daca nu ma place sa vina sa isi ceara scuze de la mine. El a zis ca nu ma place, si in timpul conversatiei cu dumneaei isi framanta mainile, o dovada de neliniste. Raluca a intrat in camera noastra, eu eram plansa in baie. El a batut la usa alaturi de un baiat. A batut insistent si i-am spus Ralucai sa nu deschida si a facut intocmai. A incercat sa intre pe geam insa nu i-am permis.
M-am dat cu un strat de fond de ten, astfel incat sa nu se observe ca am plans si am iesit senina si le-am spus colegilor din tabara ca mi-a fost doar rau. Ei stiau ca am plans.
Fetele mi-au spus ca el a spus ca a fost imp cu mine si eu i-am dat papucii.
El a cantat, si-a facut treaba si nu am mai vorbit de atunci. A doua zi dimineata a plecat microbuzul catre Iasi si am ajuns acasa.
Oricat de mult mi-as fi dorit sa imi iau macar "la revedere "de la el nu am avut ocazia. Macar prieteneste...
Va rog sa ma scuzati pentru eventualele greseli de scriere, e scris de pe tableta si va rog sa ignorati acel nume si indicii temporali, e trimisa unei prietene pe facebook, iar eu am dat copy paste ca sa nu mai rescriu.Stefan e baiatul dupa care sufeream,iar Raluca e prietena mea,nu am precizat pentru ca v-am mai spus, e trimis unei prietene. Intrebarea mea este: de ce s-a indepartat asa? Ce s-a intamplat, am gresit cu ceva, a tinut macar putin la mine? Va multumesc cel mai bun rasp va fi premiat. Bineinteles, eu vreau sa aud doar pareri, nimeni nu poate stii exact. Multumesc din suflet!
Vreau sa precizez ca i-am lasat si niste mesaje pe facebook, i-am zis ca acea poezie chiar era pentru el si vreau ca macar sa fim prieteni insa dupa 2 saptamani, nici in ziua de azi nu am primit raspuns.Multumesc pentru atentia acordata!
Voi sunteți cei răutăcioși.Și eu v-am rugat să tratați cu seriozitate. Când un om sufera, și se simte prost, e foarte amuzant.Eu nu m-am autoproclamat inteligentă. Pun o întrebare pe TPU,caut un sfat, un ajutor de la cineva, o părere și tu mă iei în derâdere. Sincer, tare amuzant ai fost, bravo!
Ca sa inteleg. Stefan e cel dupa care ai suferit cand ai mers in tabara, iar acolo l-ai intalnit pe Vlad. Nu?
Tinand cont ca tu cu Vlad a-ti petrecut mult timp impreuna acolo, pentru tine a venit ca o consolare pentru suferinta care o purtai fata de Stefan. Adevarul e, dupa parerea mea ca, tu, pentru el ai fost doar o distractie pe de-alungul taberei si nimic mai mult. Banuiesc ca nu esti atata de inchisa la minte intr-u cat sa nu poti realiza si tu asta. Nu vreau sa te jignesc, dar cam asta ar fi. #thumbsup
00Andreea008 întreabă: