| DiannaDi a întrebat:

Eram indragostita lulea de un tip gen smecheras si am ajuns pana in pat. mi-a parut rau pentru ca dupa aceea, nu ma mai cautat, s-a combinat cu alta si este si in prezent cu ea. am mai vb cu el cateodata, dar acum iar ma cauta si intr-un moment de slabiciune, am acceptat propunerea lui de a ne intalni iar tot pentru acelasi lucru. ce sa fac? sa ma intalnesc cu el? pe de-o parte am acceptat, pentru ca simt nevoia si eu, deoarece sunt singura momentan, iar pe de-o alta parte nu m-as intalni cu el, pentru ca sunt sigura ca dupa aceea iar ii hranesc orgoliul ca ma are cand vrea. ce sa fac?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Eu zic sa-ti bagi mintiile in cap si sa-ti vezi de treaba ta, practic acest baiat nu vrea decat da te foloseasca, nu te iubeste sincer.
Asa va face cu toate.
Te pup!

| neutrino a răspuns:

Tu stii si intelegi foarte bine ca dorinta ta de a face sex este mai puternica decat orice. Asadar, pleaca capul si hraneste-i orgoliul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum să-ti zic sa fiu mai blând, vai de capul tău frate

| Evelyn89 a răspuns:

Adica tipul te si foloseste dar in acelasi timp isi si inseala iubita cu tine. adica, practic asta se intampla in momentul de fata. Tu esti a 5-a roata de la caruta. chiar vrei sa fii un obiect pentru cineva sau o sa ai putina demnitate si respect pentru tine incat sa-i arati degetul mijlociu data viitoare cand o sa te mai caute? zic si eu...

| Keith a răspuns:

Te foloseste in cel mai marsav mod posibil, si tu accepti asta, unde ti-e demnitatea.Sunt o gramada de baieti care prefera si relatiile serioase, doar ca nu prea ii cauta nimeni, la fel si in cazul fetelor.Lasa-l ca nu te iubeste si axeaza-te pe cineva mai putin smecheras daca intelegi ce vreau sa zic, care sa te iubeasca si sa te pretuiasca la adevarata ta valoare, logic aici trebuie sa il iubesti si tu la randul tau.Bafta!

| miru20cmrecords a răspuns:

Buna. Nu crezi ca isi bate joc de tine?

| wolder a răspuns:

Esti o jucarie sexuala, nu un ingeras asa cum te vezi oh go on

| Trolozaur a răspuns:

Disciplina este sa alegi intre ce vrei acum si ce vrei cel mai mult.

| Dariusuu a răspuns:

Hai mă fii serioasă.

Tu nu observi că el îşi bate joc de tine?

| llucixxl a răspuns:

Ce ești tu, o unealtă? Nu ai măcar o frântură de orgoliu să închei odată pentru totdeauna slobozeala aia? Dacă te caută acum, te va căuta și în continuare din moment ce tu dai foale. Dacă ești singură nu înseamnă că el e ultimul mohican pe lume cu care te poți satisface, are baltă pește. Spor în continuare la "smecherași", văd că ăsta e sportul național acum.

| Laura927 a răspuns:

Mai dal in pana mea dar chair nu ai orgoliu de femeie in tine? sunt vibratoare in sex-shopuri de toate culorile si marimile! vai ce leas zice eu la smecherasii astia de ii satur de profitat.nu fi prostuta.o sa iti para rau mai tarziu.

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Are *** mare sa inteleg