Bună.
Tu chiar faci mișto de noi!
Cum să te mai ștergi cu un șervețel care a atins un lichid (nu ai de unde știi că era spermă, hai să fim serioase!)?
Ce vârstă ai?
Pa, pa.
Buna legiuitoarea, nu fac glume, sunt intr-o situatie disperata, erau urme albe lipicioase, ziceai ca este sperma, eu ma refer in cazul in care aceea era sperma, exista vreo sansa? sunt f ingrijorata, chiar nu fac glume sincer, nu am chef de mistouri
Bună din nou.
Numai o nesăbuită se mai putea șterge cu un șervețel care a căzut pe jos și este plin de bacterii, lichid, etc!
Nu este nicio sarcină, dar tind să cred că alta este povestea. Ai avut contact sexual, nu ai avut să te speli (acolo la toaletă, contactul nu durează mult, este palpitant, 5 minute și gata!) și te-ai șters cu un șervețel, etc.
Ai grijă de tine, nu te mai prosti.
Pa, pa.
Nu a existat nici un contact sexual, nu am nici un interes sa mint, deoarece m-as minti pe mine nu pe voi
Stai linistita, nu ai cum sa ramai gravida pentru ca spermatozoizii mor in contact cu aerul si era si prea putina ca aiba efect. Succes.
Nu cred ca poti ramane insarcinata doar dintr-atat.ramai gravida doar daca iubitul/sotul ejaculeaza in tine.de la o picatura de sperma care era pe servetel si te-ai sters cu el nu cred ca sunt sanse sa ramai.ca doar nu ti-ai bagat servetelul acolo. spermatozoizii au o cale lunga de parcurs. iar atunci cand ei se intalnesc cu mediul acid din interiorul trompelor uterine sau din uter, nu mai stiu sigur(scuze daca gresesc locatia)doar unul dintre miile de spermatozoizi supravetuieste.eu zic sa stai linistita.si poate aia nu era sperma.
Eu unul cred ca da. Daca erau servetele nazale prin alea cam trece lichidul. Scuze ca-ti stric ziua dar sunt sanse.
Draga mea, ai mai pus odata aceasta intrebare..eu zic asa:stai linistita pentru ca insarcinata nu ai cum sa fii, asa cum au mai spus si altii este nevoie de mult mai mult pentru a ramane si nu erai nici in perioada in care riscurile sunt maxime. dar totusi alta data mai multa atentie deoarece exista microbi si dintr-o prostie poti s-o dai in altele.
Nu este sanse cel putin nu cred nu ai cum sa ramii insarcinata doar de la un strop e inposibil.(prea putina)