Normal ca vrea sex, din momentul in care si-a pus mainile pe sanii tai logic ca vrea.Este tampit nu vreau sa t supar sau ceva de genu, dar acest baiat cat vei fii cu el doar sex o sa-ti ceara.Nu fi prostutanu te lasa purtata de val. Eu zic sa=l intrebi cum ramane cu voi.Auto control=controleazate cand esti in asemenea situatii si nu te lasa purtata de val mai ales cand esi cu un baiat! Ai grija de tine sa nu patesti ceva!. Daca devine agresiv sau insistent despartate de el.Succes >:d
Vroia doar sa ti-o traga, pe romaneste!
Tu l-ai indus in eroare lasandu-l sa te pipaie dar nu mai vrea sa auda de tine pentru ca nu i te-ai oferit pe tava
Uita-l!
S-a simtit prost ca l-ai refuzat Ai putea sa il intrebi ce s-a intamplat intre voi atunci. asta ca sa te lamuresti.
Mi se pare ca este nesimtit, el vroia doar sa faca sex cu tine, nu ti-ai dat seama? In locul tau eu as lasa totul asa si nu m-as consuma cu ceva ce nu merita.
Cred ca daca vroia ceva serios iti spunea, sau te invita in oras in calitate de iubita. El atunci a vrut doar saruturi si mangaieri si nimic mai mult pentru ca e f atras de tine si cam atat, dupa parerea mea.
Itarkan, daca tipul nu a avut bunul simt sa vina la ea atunci nu merita decat indiferenta ei.
Daca tu consideri ca nu esti pregatita penrtu o viata sexuala, te-ai intrebat vre-odata de ce te gandesti mereu la asta?
E adevarat ca noi barbatii suntem porci si ne gandim doar la sex, dar ghici cine isi doreste sa faca sex la fel de mult ca noi? Da, ai ghicit...chiar femeile.
Iti recomand sa te duci, sa il iei de o parte pe acel baiat, si sa il intrebi ce vrea de fapt. Daca in 3 saptamani nu a vorbit despre acest subiect, inseamna ca e prea timid, ori e prost de da in gropi.
Fi tu cea care preia initiativa, si simte-te bine.
Nu il intreseaza de tine daca nu te suna la telefon sau daca nu te scoate afara daca nu va plimbati nu te vrea. daca nu esti pregatita sa faca dragoste. mai astepta sa gasesti pe cineva care te iubeste si il iubesti. care vrea sa fie cu tine tot timpul.nu te darui lui ca nu merita si o sa regreti.
Astea sunt chesti pe moment.Acel baiat doar a savurat acele momente de placere si atat nimic mai mult.
Lasa. l in pace nu cred ca ai vrea sa ajungi folosita. nu merita!
Daca tu nu te respecti, atunci cine?
Parerea mea.
Mult noroc
:*
Intreba-l ce vrea de fapt o relatie serioasa sau vrea sa faca dragoste cu tine. daca a fost putin ametit la petrecere inseamna ca acum e rusine de tine si nu stie cum sa iti zica ca ii place de tine dar nu te lasa daca ati place de el si spune-i verde in fata daca te place si el iti va zice restul