| Cristina788 a întrebat:

Eram la un pas să mă împac cu prietenul meu suntem despărțiți de 3 luni din cauza că eram geloasă a spus să nu ne mai vedem, dar conversam cu el pe Facebook și speram să ne împacăm acum dupa 3 luni a apărut o altă fata, vorbește cu ea și i-a dat intalnire în seara asta, eu cum pot sa îl conving să anuleze întâlnirea până nu e prea târziu, nu vreau sa-l pierd ne-am despărțit fără să fac nimic rău, ce ar trebui să îi spun să mă ierte

Răspuns Câştigător
| Necunoscut112 a răspuns:

L-ai pierdut de mult, şi oricum, nu a fost al tău.

5 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Eşti obsedată de fostul prieten, tot văd postări de la tine cu acest subiect. Dacă nici după 3 luni de când s-a despărțit de tine nu te-ai potolit să îl urmăreşti pe rețelele de socializare... Este grav. Dar, de unde ai aflat că se întâlnesc? Nu cred că se laudă pe Facebook că are o întâlnire. De ce vrei să îi anulezi tu întâlnirea? Este viața lui, de asta s-a despărțit şi de tine. Îl controlezi încontinuu, îl pisezi la cap cu mesaje şi nu îți răspunde. Treci peste, o să alergi degeaba cu iluzia că te vrea înapoi.

| RAY a răspuns:

Tot se va vedea cu ea indiferent ce ai face s-a cam terminat totul

| corbulalbrosu a răspuns:

Majoritatea oamenilor NU pot suporta sa fie tracasati necontenit de accesele de gelozie si mai ales daca acestea sunt si ilogice si nefondate ale unui partener cicalitor si din acest motiv de foarte multe ori se hotarasc sa rupa relatia definitiv. Se pare ca tu esti acum exact intr-o astfel de situatie si din pacate se pare ca cel putin pentru tine totuleste de domeniul trecutului. Ai avut la dispozitie 3 luni de zile sa repari stricaciunile provocate de gelozia ta si sa nu ajungi in situatia "disperata" actuala dar se pare ca in afara de gelozie ai inca o boala incurabila si anume vanitatea/orgoliul/trufia probabil nemasurata/desantata care te-a impiedicat/interzis sa ii ceri iertare. Poti incerca sa vorbesti cu el, dar sansele de reusita se pare ca sunt extrem de mici spre....inexistente.

| Tiopevuz a răspuns:

Fa primul pas du te si vorbeste cu el daca il iubesti, pana nu e prea tarziu. Mai bine faci lucruri in viata pe care le simti din inima decat sa regreti ca n ai facut nimic.

| mariasweet123 a răspuns:

Eu cred ca nu te mai iubeste din moment ce nu a mai vrut sa va vedeti fiindca erai geloasa si pentru ca isi da intalnire cu o alta fata, mai bine asteapta un timp pana iti trece si cauta unul care sa aprecieze asa cum esti. Kisses