| KatyKat a întrebat:

Eram nu demult cu un baiat, si ne-am dus noi intr-o seara la intilnire xD in fine era ceva romantic, ne-am sarutat, cuprins...Si peurma eu am devenit mai rece cu el, el insa imi scria pe mess, ma giugiulea etc. Azi imi scrie "Buna ce faci?"
Eu am spus ca nimic am vorbit noi acolo si el a spus "Paka s`o conectat alti prieteni vseo estilibera"
Ce reactzie credeti ca am avut, rebela ca de obicei, pai si deamu si el parca a devenit rece cu mine, imi scrie ca vrea mai multe prietene, ca nu o sa ii ramie nici o amintire cu mine, sau ma face sa fiu geloasa, sau chiar e rece si el cu mine )) Acum nu demult am inceput sa vorbesc cu prietenul lui, el tot imi scrie multe, ma giugiuleste, imi trimite inimioare, dar nu mi`o spus inca ca ma iubeste, dar nici nu as vrea sa imi spuie, nu vreau sa ii stric lor prietenia.))Si inca ceva, eu cu acest fost iubit al meu, pot sa fiu deschisa cu el mereu, sunt chiar EU cu el, dar nu prefacuta.))Dar cu prietenul lui vorbesc ca intre ((colegi00 dar nu suntem colegi LOL
Si mereu el ((fostul)) incepe conversatia, dar eu ii raspuns mai tirziu, nu ma cam intereseaza el acum, ce credeti ca se intimpla cu noi? happy

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Revino cu un dicţionar klingoniano-român că nu înţeleg nimic din ceea ce scrii.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Copilării, nu e cine ştie ce. Nu e ceva serios nici din partea ta nici din partea lui sau a lor, vă jucaţi doar. Nu-ţi spune că te iubeşte pentru că nu te iubeşte. Sunt normale prieteniile astea. Câţi ani ai?

| So Good a răspuns:

V-ati pierdut sentimentele unu pantru celalalt

| KatyKat explică:

14))

| anonim_9938 a răspuns:

Sincer nu am inteles nimichappy