Cu siguranta ai himenul elastic. Informeaza-te mai bine pe net sau la un medic ginecolog. Oricum nu ar trebui sa il convingi. Arata-i mai bine informatiile pe care le gasesti si va intelege cu siguranta. Ideea primelor relatii sexuale este descoperirea reciproca asa ca nu te alarma. Succes!
De ce trebuie sa il convingi? daca i ai zis odata si ai fost sincera cu el si nu te cred atunci ii zici pa si cauti pe unul care te respecta si are incredere in tine
Transmite-i din partea mea ca da dovada de lipsa celor mai elementare cunostinte despre procesul de dezvirginare si ceea ce este cel mai important si as dori sa-i transmiti neaparat, ca este un imbecil retardat. (trebuia scris cu majuscule).
Daca nu ti-a zis nimic dupa actul sexual, inseamna ca el si-a dat seama ca tu ai fost virgina si ca himenul tau a fost elastic si de aia nu ai sangerat si nu ai avut dureri.
Buna.nu trebuie sa i dovedesti nimic.asta tine de increderea si respectul lui fata de tine.si eu am avut aceeasi problema la primul contact sexual.dar la primul contact sexual esti mai stramta.el nu si a dat seama de asta?
Buna! acelasi lucru l-am patit si eu, dar cu toate astea iubitul meu avea incredere in mine inca de cand i-am spus, cu atat mai mult m-a ajutat si nu a fortat situatia! Si uite ca am 3 ani de relatie bazata pe incredere si multa dragoste! INCREDEREA si SERIOZITATEA sunt elementele de baza, niciodata nu vor da gres! Succes