| ana17 a întrebat:

Eram virgina si am facut-o cu iubitul meu...acum dupa aproximativ3 sapatmani e cam distant... Oare a vrut doar sa se culce cu mine?sad

PS mi-a dovedit ca ma iubeste multstraight face

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cum ti-a putut el dovedi ca te iubeste mult?
Fii atenta, pentru un moment ignora raspunsurile de mai sus, si uita de toate temerile astea. Judeca detasat doar pentru putin timp, apoi poti sa revii la ce gandesti acum.
Ce ai facut tu, chiar daca nu iti dai seama, implica niste emotii speciale, care pot pune stapanire pe tine. Sunt sanse mari ca tu sa simti altfel dupa intamplarea asta si prin urmare sa te si PORTI diferit. Gandeste-te ce s-a schimbat dinainte sa faceti sex, ce diferente sunt in ce simti. E o perioada in care esti mult mai vulnerabila in fata lui, si asta se vede. Uneori, cand avem asteptari de la ceilalti si traim unele emotii, putem face gesturi care sa ii sperie sau sa ii indeparteze. Nu te gandi ca trebuie sa fie cineva vinovat, sa stii ca in general oamenii au intentii bune dar si ca se gandesc intai la ei insisi. Sa stii ca rareori un baiat va avea multa rabdare cu o fata doar ca sa o dezvirgineze pentru ca apoi sa ii intoarca spatele, astea sunt concluzii gresite trase de fete care au suferit. De ce crezi tu ca n-ar mai vrea sa continue o relatie in care deja se bucura de sex? Este insa posibil ca el sa fie intr-o capcana a propriei nesigurante, si atunci tu trebuie sa ii arati ca ii poti si oferi dragoste si intelegere, nu doar sa astepti ceva in genul unei recompense pentru ca a fost primul.
Ce gen de om este, ce fel de prieteni are? Comunicati bine? E posibil sa fi discutat ceva cu el si tu sa nu fi tinut cont de ce spune el? Sa nu excluzi posibilitatea ca si tu sa fi inteles ceva gresit. De cele mai multe ori intr-o relatie si cele bune si cele rele vin din ambele directii.
Acum, daca crezi ca ai inteles bine tot ce ti-am explicat, crezi ca ai putea avea o discutie placuta cu el, detasata, fara pretentii si fara reprosuri, in care sa nu te pierzi cu firea si sa va explicati fiecare ce simtiti? Ca daca unul din voi se panicheaza, sau incepe cu aceleasi replici sau reprosuri, sau se enerveaza, atunci nu o sa aveti un rezultat. Sper sa poti. Si sa ne tii la curent cum a decurs situatia.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fireste. A obtinut ce-a vrut si acum nu mai e interesat.Cred ca ar trebui sa te intrebi pe tine care au fost intentiile lui reale. Tu stii mai bine, desi stim care e adevaru.Ca te-a folosit sad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| dinuletu a răspuns:

Uni profita alti nu dar cred ca sa fii la mana lui

| dinuletu a răspuns:

Da sa profite de tine