Daca e o relatie de 2-3 saptamani nu prea ai de ce sa suferi, adica ti`e greu sa treci peste dar nu devine o drama . Daca o relatie dureaza mai mult, evident . Te doare indiferent daca eti fata sau baiat, chiar daca pe moment te simti mai bine, mai tarziu o sa iti para rau :p ( asta e valabil pentru cei care se despart d eu persoana ), daca esti parasit... situatia e altfel :-s te poti oftica si da, suferi . Acum nu stiu cine sufera mai tare unde a existat dragoste cred ca ranile sunt pe ambele parti .
E inveeers dupa mine! depinde de ce varsta vorbim. pe la 14-15-16 ani. fetele sunt la prima exp, isi doresc acea ppers. langa ele toata viatsssa, iar baietii, cauta doar, exploreaza lumea fetelor, fetele sufera atunci cand afla ca a fost doar o joaca, sau un interes(sex), pe la 18-19ani, fetele deja realizeaza cum e viata, exploreaza si ele, pe cand baietii deja au descoperit detoate, e randul lor, acum baietii isi doresc o rel serioasa... ir fetele nu, baietii sufera cand afla ce inseamna despartirea ... in fine, pe la 20-23ani, fiecare are ``dovleacul`` copt, j isi doresc acelash lucru-o relatie stabila, fiind satui de `a explora``. de jocuri copilareshty,. cam asa sta treaba, fiecare sufera la randul lui, nimeni nu scapa. bafta`n viata si sper ca ai intzeles ce ti-am spus, ca ti-am fost d ajutor. papa
Cred ca da. depinde ce fel de relatie. de ex eu am plins de multe ori doar daca il placeam pe x sau daca chiar il iubeam. dar nu prea cred ca chiar atit de multi baiti sufera.)
Nu stiu teoretic dar practic stiu sigur ca fetele sufera mult mai mult. Baietilor le este mult mai usor sa fie indiferenti.
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: