In ziua de azi unele se vand pe unpachet de tigarii, acuma cu aprinsul tigarii nu stiu dar poate e semn de obsesie sexuala/dependenta
Dap asta e moda fratica, dar eu recunosc ca imi place, ii dau la fatuca i tigara si toata seara e a mea, sau daca nu e fumatoare, ii cumpar o beutura si e a mea toata seara, nu trebuie sa mai pregatesc nici un spechh de agatat cand merg in club, am nevoie doar de 3 lucruri care vorbesc de la sine, o masa rezervata, un pachet de tigari si bani pentru beutura
Adica?
"Omul nu este proiectat sa fie monogam".
Pai eu i-am aprins ţigarea prietenului meu [fumător începător] şi chiar...mda cam ai dreptate
Eu imi aprind tigarea singura de obicei si...
omg, chiar vreau sa fac sex cu mine.
mind blown.
legat de fum in fata, nu am mai auzit ca vrei sa faci sex cu respectivul/a, eu o interpretez ca un act de iritare catre cei care nu suporta fumul...dar iritarea asta se naste si din placut.
eu una nu as aprinde tigarea unei naspete, sau al unui naspet.
e mai valabila prima varianta cand e vorba de dorinta sexuala, decat aia cu fumul in fata.
Sufland fumul de tigara in fata unei persoane confirmi faptul ca "doresti" acea persoana prin toate formele de dorinta, nu numai trupeasca.
Trage singur/a concluzia!
anonim_4396 întreabă:
dyenutza13 întreabă: