| RAY a întrebat:

Este adevarat ca baieti din friendzone nu va atrag si fizic?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

True.
Dar să știi că au fost și minuni, au existat exemplare care au scăpat din friendzone și au căpătat statutul de iubiți.
Deci, fraților, există speranță!

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Poate a slabit, a mers la sala si asa a aparut atractia fizica

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Cine știe. sau au făcut vrăjilaughing

Sigur ca da, au sacrificat o gaina in cimitir si a doua zi s-au casatorit

| OldSoul a răspuns (pentru GoldenZenith):

Fara sa vreau am citit "Deci, fraierilor, există speranță! laughing rolling on the floor

| GoldenZenith a răspuns (pentru OldSoul):

laughing) nu sunt eu așa rea.

Exista si exemple in filme, povesti, basme, ti am dat fundita pentru ca esti o fata sincera, asa e

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

laughing ti pup

40 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Tinere,ori pui intrebarile la misto ori pana acum ai vorbit din carti si din experientele altora.
Experiente personale 0.
Poti sa fi si frumos si sa ajungi in friend zone, si nu ca esti pampalau sau fatalau.
Faza e cu diferenta de comunicare, rational si emotional.
Poti sa fi frumos si sa fi psihologul ei sau "cea mai buna prietena"
Si aici apare una din teorile tale aterioare, aspectul fizic e 100 relevant.
Probabil nu iesi suficient de mult din casa sau nu observi "urati" alaturi de femei calumea.
Si de ar fi sa observi, argumentu logic, suprem sunt bani...
Cred ca citesti mult si prost si vi mereu cu "variante"
Probabil vrei confirmarea altora din experientele lor, mai putin din ale tale.
Tare, astept urmatorul episod happy

| RAY explică (pentru ROB3RT89):

Fi calm nu astepta nimic ca nu vine nimic,si eu vad urati cu frumoase in telenovele, asta e un site de pus intrebari nu cred ca eu pun la misto,dupa cum se ves e o intrebare populara nu ca uni vulgara,nu caut confirmai pur simplu sa vad ce spun alti,nu ate legatura intrebarea cu mine, eu n-am vazur fete frumoase sau tipi frumosi in lista prieteniei, nu sunteti cam ipocriti sa vreti fete frumoase iar voi arati ca dracu? Adica fetele sa nu vada fizicul vosteu dar voi da, ipocrizie masculina la maxim, barbati devin tarfe masculine mai nou

| ROB3RT89 a răspuns (pentru RAY):

Calm sunt,eventual doar amuzat.
Si nu astept nimic,poate doar sa vina mos ene pe la gene.
Da,e un site de pus intrebari,doar ca pe o parte ai anumite perceptii si pe alta vi cu alte intrebari care sustin contrariul.
Si nu vorbi de noi,adica in general.
Iti garantez ca se uita fetele la mine, iti garantez ca am avut un numar destul de relevant.
Si nu vorbesc de relatii clasice, vorbesc de cele cu care m-am culcat.
Eu dau sfaturi si incerc sa le deschid mintea falacilor de pe aici care pun cele mai penibile inrebari, sa nu crezi ca vorbesc de tine.
Dar nici tu nu esti departe, ce zici si ce nu zici, pari un om care are o experienta din "carti" si nu din realitate.
Fac pariu ca nu ai avut mai mult de 3-4 femei la viata ta, daca le-ai avut si palea.
Ipocrizie, cunosti sensul cuvantului?
Banuiesc ca da din moment ce dai raspunsuri la friend zone si apoi pui intrebari legate de friend zone.
Tare, iti doresc o viata fromoasa pe site, macar cand o fi sfarsitul aproape sa mori in relitate!
Sper ca esti destul de inteligent sa intelegi fraza, am ceva pretentii de la tine!

Cate fete ai avut tu fara sa le platesti? Sunt curios cate? Daca poti arata si o poza ca sunt curios de cat de urat esti din moment ce spuo ca uratenia ta lea atras pe fete pardon sufletul ce sa deschisi tu sa minti,eu am avut rezultate bune cu cei care mi au urmat sfaturile, ti au gasit iubita, mersul la sala cardio, culturism, personalitarea de barbat asta ajuta, numi spune ca sportul nu-i sanatos

Ce zic eu ce intelegi tu, vad ca trebuie sa-ti si traduc...
Nu platesc pentru asa ceva si nici nu incurajez asta.
Aspectu fizic ma avantajaza, am zis ca nu pun pret 100% pe el.
Si cu mersu la sala de unde ai scos-o?
Merg la sala de 4 si consider ca ori ce sport e sanatos.
Nu stiu, uneori am impresia ca vorbesti fara sa-ti dai seama ce zici.
Acum revino cu o postare de aia smechera asa cum numai tu poti!

Vezi ca exista si optiunea ignore, ai spus ca esti urat si ca uratenia ta atrage fetele acum o intorci, ca te avantajeaza fizicul, pai si eu ce naiba tot spun nu ca fizicul conteaza, ma contrazici fara sens, gandeste cu creierul daca vorbesti cu mine

Exista dar nu o folosesc, nu am de cine mai rade apoi.
Mai esti si in 89, si mai grav.
Ti-am zis sa recitesti, ori ai probeleme cu vederea ori te pierzi printre randuri.

| RAY explică:

Nu-i nimic daca tu nu o folosesti o folosesc eu

| Drimmero a răspuns:

Mai da-l incolo de friendzone, parca ar fi o prapastie in care iti gasesti moartea,, are balta peste, nu se termina lumea daca una te refuza, sunt miliarde de femei in intreaga imprejurime a lumii, nu dispera/

| RAY explică (pentru Drimmero):

Nu e vorba de refuzat, daca tear refuza ar fi ok dar isi da sperante ca apoi sa isi spuna imi esti ca un frate

| Nemessys a răspuns:

Fetele de aici sunt diferite fata de cele din viata reala. tongue Adica de aici poti sa auzi o groaza de raspunsuri de acelasi fel dar daca te duci pe strada si le adresezi intrebarea asta la 100 de fete, o sa fie diferite raspunsurile. tongue

| RAY explică (pentru Nemessys):

Multe sunt fetite de 13, 14 ani care dau raspunsuri care sa fie morale gen sufletul conteaza,dar cand vorbesti in privat cu ele e alta situatie, de exemplu eu am studiat retelele de socializare prima oara se uita la fotografile tale apoi isi da mesaj, dar daca le intrebi spun ca sufletul conteaza, desi barbati frumosi sunt mai populari, ciudat inseamna ca sunt mai cu suflet frumos

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Stiu... Sau mai sunt unele intr-un fel,, disperate". Daca vad de exemplu un baiat care pare asa mai destept gen. pune statusuri inteligente. Unei fete ii place ce vede si uite ca-i da mesaj. Pariu ca peste 2-3 mesaje, ii cere poza cu el? happy Si daca baiatul nu-i da sau nu poate sa-i dea. si-l imagineaza ca urat.
ma cam dezamageste chestia asta. Ele isi aleg cu cine sa vorbeasca dupa aspectul fizic. Nu dupa cum, ce si despre ce scrie. straight face Daca e frumos il accepta si daca-i analfabet.
-fata in gandul ei:,, Eh. hai lasa, nu suntem la scoala rolling on the floor "
-dar daca-l vede pe unu care arata decent, il corecteaza si pana la ultima virgula straight face

Acum o saptamana sau doua, o fata,, radea" sau isi batea joc de mine ca scriu romane. Ma rog. nu prea am inteles daca radea sau chiar ii placea. insa facea un misto de mine... rolling on the floor.,, Vai mama ce le are baiatu' cu romanele".
Deci da. chiar nu inteleg cum mesaje scurte si scrise gresit sunt mult mai apreciate decat,, romane" inteligente si scrise corect gramatical. Si daca-ti vine sa crezi, nici macar nu erau romane. Erau doar 2-3 fraze. atat. Nu continea mai mult de 30 de cuvinte. straight face

Corelam inteligenta,personalitatea pozitiva cu frumustea,practic cand vedem un baiat inteligent,cu o persoanalitate pozitiva pe o retea de socializare consideram si ca are un aspect fizic placut,efectul hallo,asa e, daca fetele ar sta doar cu cei care stiu a scrie corect multi ar fi singuri, pune tu o poza hot pe profilul tau sa vezi cate fete isi da like, eu am facut imediat mi-au dat nr lor, dar cand am pus o poza cu unu mai urat pai sti ca amic esti ok dar ca iubit nu ca am deja sau nu caut

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Dar cand esti super hot, renunta si la actualul iubit pentru tine rolling on the floor).

Desigur ca da, renunta la toata relatia la tot

| Samir1990 a răspuns (pentru Nemessys):

Tu ești inteligent oricum, iar asta se vede în modul în care le răspunzi tuturor, și nu fac mișto de tine ci vorbesc foarte serios.
Referitor la genul acesta de fete care, atunci când văd un băiat care știe să lege mai mult de 3 cuvinte decât ar putea ele și încep cu fraze gen *vai, inteligentule, uite ce deștept e acesta șamd* e tragic deoarece cam majoritatea fetelor care sunt frumoase și arată bine au un nivel de inteligență redus, abia că poți purta o conversație cu ele și cum se face că toate fetele care nouă, băieților. ni se par mai nasoale de fapt ele sunt cele inteligente...
Tata avea dreptate când îmi spunea când eram mic că să nu mă uit după fete frumoase că în general sunt curve și proaste ci mai degrabă să mă uit după una mai urâtă că măcar alea urâte sunt cuminți și deștepte laughing

| Nemessys a răspuns (pentru Samir1990):

Și uite încă un motiv pentru cate cer o fata sa arate decent.winking Adică na... Nu le poate avea chiar pe toate. Nu poate sa fie,, perfecta". Nici eu nu sunt cine știe ce la aspect. Adică sunt simpatic, drăguț, nu frumos (e diferența în sensul ca : prima data când te uiți la mine, o sa zici,, mmm pare de treaba ") Pe lângă asta sunt și foarte deștept și matur în comparație cu alții de varsta mea. Deci eu am creier dar nu prea am fata... alții au fata dar nu au DELOC creier. Și tot ei sunt mai apreciați. sad

Asta pentru ca inteligenta nu are legatura cu atractia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca aratau bine nu mai erau in grupul fraierilor.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Pai poate nu sunt calazuti de sfantul duh si nu au un suflet frumos

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

S/a inventat sala daca nu iti convine cum arati. Dar lenea e mare. Prefera sa ii faca cocalari pe aia care merg zilnic la sala si sa se planga ca fetele vor doar ce este frumos. Desigur ca tot ipocritii astia nu se uita la alea care arata ca niste vaci pe tocuri.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si tu ai dreptate, din pacate sala nu te inalta si nu isi schimba fata, dar e sanatos sa mergi, eu dupa ce slabesc merg la sala

| Kiwibibilă a răspuns:

Neh, ăia din friendzone sunt pămpălăii. Poti fi si frumos dar sa nu te duca mintea si tot nu trag fetele la tine. Dar recunosc ca in cazul virginelor mai ales e mai usor pentru un baiat frumos sa le cucerească decât pentru unul urât.

| RAY explică (pentru Kiwibibilă):

Desi tu daca vezi un baiat frumos nu te atrage instant?

| Kiwibibilă a răspuns (pentru RAY):

Ce sa ma atraga? Adica normal ca ma gandesc "mama ce frumos e ala", dar pana la atractie trebuie sa deschida gura big grin
La noi nu e ca la barbati, vezi una buna ti se scoala, dar totusi te holbezi putin la el.

| RAY explică (pentru Kiwibibilă):

Nu e ca la noi, fi serioasa, prima impresie este aspectul fizic, nici mie nu mi se scoala cand vad una frumoasa dar simt placere, daca nu ati simiti placere nici voi nu sar mai reproduce specia umana, pana la urma de ce stai cu un baiat daca nu te atrage fizic?

| ASMA14 a răspuns:

Am impresia ca esti prea obsedat de aspectul fizic! Nu de alta dar numai intrebari de genul ai pus.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru ASMA14):

E complexat, nu obsedat.
Asa e cand viata se rezuma la patru pereti si cateva carti citite!
Daca era vorba doar de aspect, paianjenii nu stiau de reproducerere la cat de urati sunt, ca si ray credbig grin

Ha ce exemplu tampit ai putut da, pai tu compari omul cu un paianjen? Si ma rog de ce sunt urati aia? De ce ce e urat pentru noi e urat pentru ei? Fugi si studieaza biologia, aia ca tot aduco vorbi doar 10% din masculi se reproduc care au cele mai bune gene posibilie

| RAY explică (pentru ASMA14):

Nu sunt obsedat de aspectul fizic si doar sa aflu mai multe atat, numi spune ca tie nu isi pasa cum arati

| iiiKidda a răspuns:

Hai sa iti spun o chestie: poti tine un baiat in friendzone chiar daca te atrage din toate punctele de vedere.
Nu poti sti niciodata cum gandeste o persoana pe care o cunosti de un timp relativ scurt; poti doar sa iti faci o idee prin comparatie cu persoanele care te inconjoara si in cele mai multe cazuri accepti ceea ce-ti convine tie.
Fiecare fata are motive diferite: unele poate nu sunt atrase fizic, altele poate au intalnit tipologia aia de baiat cu "ke faci papusa", majoritatea nu vor sa strice o relatie de prietenie cu persoana respectiva pentru ca nu se pot uita ca la un presupus iubit sau unele sunt prea timide/"proaste" etc. astfel incat sa nu isi dea seama ca ala chiar are sentimente pentru ele si pun totul pe seama unei glume.

| RAY explică (pentru iiiKidda):

Astea sunt povesti inventate de indivizi cu gene slabe