Uneori da. Teama de refuz mai ales. Ca te gandesti daca e frumoasa ce "coada" are dupa ea, ca are de unde alege si n'o sa te vrea tocmai p tine. Exista si riscu sa pici de prost, penibil. Insa cu putina incredere, merita incercat
Numai frustraţilor le este teamă sau frică.
La urma urmei, ce se poate întâmpla cel mai rău? Să mă refuze?! Ei iaca, mai sunt şi altele! Dar dacă nu refuză?
Şi chestia asta e valabilă în cazul tuturor fetelor pentru că, a nu ştiu câta oară spun pe site-ul ăsta, nu există femeie frumoasă sau urâtă. Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie. Dacă eu spun că o femeie e frumoasă, poa' să spună 100000 că nu e aşa, eu o văd frumoasă şi deci este prin definiţie frumoasă pentru mine pentru c-aşa spun eu!
Salut.
Da. Cel putin eu recunosc. Am ezitat de multe ori spunandu-mi ca nu sunt destul de bun pentru o anumita fata. Aici conteaza increderea in tine. Conteaza personalitatea. Nu neaparat gandul ca ea e frumoasa si nu tu. Dar te gandesti ca poate nu ii poti oferi destule. Oricum eu prefer o fata draguta si nu super frumoasa pentru ca sa nu am problema asta. Daca insa o fata super frumoasa vede ca o plac si se intampla ca si ea sa ma placa ar fi bine sa imi dea de inteles.
Nu.eu nu cred.Adica toata lumea imi zice sa sunt frumoasa, si uite asa nu le e frica sa ma abordeze
Nu stiu ec si cum, dar am observat ca nu prea le pasa ce fel de persoana e, abordeaza pe oricine
Mnu-i adevarat adica pentru mine nu ca sti tu povestea cu frumoasa si bestia dar nu chiar asa, sa abordezi o astfel de fata este destul de greu dar eu am 2 arme fatale
1.Atentia:fetelor le place sa fie in centrul atentiei, sa li se faca complimente si sa se vb doar despre ea
2.Cuvintele:eu consider ca jocul de cuv in a combina o fata este foarte important sa stii
3. Punct ochit punct lovit.
raspunde-mi pls daca nu este asa?
Dar este adevarat ca fetelor ii este frica sa abordeze un baiat frumos?
marinette întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: