Sexul doar mai pigmenteaza o relatie. Tu daca n-ai pune sare in mancare, ar mai avea acel gust bun?
Nu neaparat.
De multe ori contrariu.
Sunt multe persoane care desi se iubesc se despart pentru ca nu se inteleg sexual.
Nu! Eu cred ca nici nu au cum sa functioneze bine. Indiferent de ce vor spune multi utilizatori, sexul reprezinta o parte importanta intr-o relatie.
Nu,exista riscul sa constati dupa casatorie ca nu va potriviti si de aici vor pleca tot felul de frustrari in timp
Auzisem de unul care o părăsise pe fată puțin după noaptea nunții, cu replica „te-am ținut doar ca să fac sex cu tine și să te dezvirginez. Pa, pa.". E aiurea, partenerii nu se cunosc atât de bine, mai ales după o vârstă. Așa că aș zice că, decât să fie ahtiați după o ocazie și atât, doar asta să dea sens relației lor, mai bine nu...
Pai... Daca dupa nunta nu o sa iti placa nevasta la pat sau invers? Ce ai sa faci? Nu o sa-ti mai placa de ea si duce la divort. Apropo "ca cuplurile" nu prea suna bine. One Love.
Nu e adevarat, te-a mintit prietena ca sa nu faca sex cu tine. abstinenta pana la casatorie nu intensifica nici placerea si nici fericirea.este doar un motiv de lauda si de autoapreciere
anonim_4396 întreabă:
Bogdanmanolachi întreabă:
SongKangfan1 întreabă: