| Livia94 a întrebat:

Este adevarat ca daca ai o varsta mai inaintata (dupa 18 ani) si iti incepi viata sexuala nu te mai doare atat de tare decat daca ti-o incepi la 16-17 ani?

Răspuns Câştigător
| cossmy a răspuns:

Nu. din contra.Doare mai tare, pentru ca himenul devine mai tare si se rupe mai greu. Varsta ok pentru dezvirginizare e intre 16 si 25 d ani, cam asa.

9 răspunsuri:
| zizibela a răspuns:

NUUU

nu conteaza daca ai 16 sau 18 sau 20, ceea ce conteaza este persoana unele, fete au himenul mai elastic si de aceea nu le doare uneori nu curge nici sange!happy

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Eu una zic ca e adevarat.esti mai dezvoltata.nu?

| TEIRAU a răspuns:

Nu neaparat. esti ceva mai devoltata dupa 18 decat la 16, da nu doare penetrarea cat doare "ruperea". da e ceva normal, doar trebuie sa tii mintetongue. hai ca nu e insuportabila durerea...

| Cătălina a răspuns:

E o aberatie.

| Bianca_2742 a răspuns:

Raspuns:nu

| cristina_3322 a răspuns:

Nuu este adevarat. De fapt nu doare daca o faci cu un baiat, care va stii sa fie finutz cu tine, nu un disperat. Daca va durea va durea putin, dar te vei excita si nu vei da importanta, si vei simti placere. tu trebuie doar sa fii relaxata.

Răspuns utilizator avertizat
| lplostonyou a răspuns:

Si durerea face parte din iubire, daca totul ar fi perfect atunci ne-am plictisihappyDupa varsta de 18 ani esti mai ``rodata``, ca masina care are kilometri buni la bord.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din cate stiu eu, e invers : cu cat inaintezi in varsta, o sa te doara mai tare dar nu o sa sangerezi pentru ca himenul nu mai e atat de vascularizat!

Întrebări similare