| Kimxd a întrebat:

Este adevarat ca daca te masturbezi nu mai esti virgina?

8 răspunsuri:
| kitty_4887 a răspuns:

Daca nu iti rupi himenul continui sa fii virgina. si nu te lua dupa @03052003 ca spune numai prostii, eu m-am masturbat de cand aveam 12 ani si acu chiar daca am iubit inca o mai fac cate o data. nu trebuie s aiti bagi degetele ca sa ajungi la orgasm, poti sa te joci cu clitorisul si nu este adevarat ca daca te masturbezi mult nu mai ajungi la orgasm cand o sa ai relatii sexuale, draga fetita tu esti sanatoasa ce prostii spui acolo, daca nu sti nu comenta. poti sa te masturbezi de cate ori vrei tu si cand vrei tu ca nu pierzi nimic. insa ai grija cu himenul. si chiar daca il rupi nu e nici o problema deoarece se considera a nu mai fi virgina cand ai o relatie sexuala cu alta persoana. succes si pupici.

| mihai69 a răspuns:

Nu.

| Ammizzu a răspuns:

Se poate cand te masturbezi sa iti rupi himenul

| danielcoman32 a răspuns:

Nu e adevarat.

| 03052003 a răspuns:

Draga kimxd daca te masturbezi esti in continuare virgina.Masturbarea te ajuta sa iti cunosti corpul.Dar nu exagera.

| Kimxd explică (pentru 03052003):

si de exemplu daca faci mereu?

| mihai69 a răspuns (pentru Kimxd):

Nicio problemă.

| 03052003 a răspuns (pentru Kimxd):

Draga mea atata timp car te masturbezi cu un deget doua nu se intampla nimic chiar dac faci asta mereu, dar nu este bine sa te masturbezi mereu fiindca can o sa intretii relatii sxuale o sa ajungi greu la orgasm.Acum este alegerea ta daca vrei sa te lasi trebuie sa o faci treptat adica te masturbezi din ce in ce mai putin

Întrebări similare