Daca o inviti la vin asa crede ca esti unul care iroseste bani si poate sa-si bata joc de tine. In primele zile iesiti la plimbari apoi cand esti sigur pe tine ca e fata cuminte o inviti la ceva ca sa nu-ti para rau mai tarziu daca e nesimtita si cheltui bani pe curul ei.
Nu toate gandesc asa, si nu toate sunt materialiste/
Dar e bine sa iei masuri in primele zile pentru ca multe sunt viclene.
Man am zis ca un pahar de vin ca si condiment, eventual daca e bea de obicei poate lua chiar doua pahare intelegeti? nu am zis ca vrea so imbat si asa so cuceresc eu nu sunt ca voi... si apropo cati dintre voi ati avut randevous?
Da, cât e beată, apoi se trezeşte şi îşi dă seama că eşti un imbecil. Dacă vrei să cucereşti o fată, fii tu însuţi... nu exită leacuri. Dacă vrei aşa ceva du-te la vrăjitoarea lui Zăvoranca. Alcoolul este pentru altceva, nu pentru cuceriri.
Man eu vorbea lumina de luminare un pahar de vin, si nu exces voi sunteti distrusi cu toti? eu am intrebat, si nu am dat sfat da? daca habar nu aveti asta e. numai comentati negativ.
Ai formulat prost întrebarea. Probabil te referi dacă la o cină romantică este recomandat vinul. Tu te-ai exprimat ca un copil de 12 ani care crede în hocus-pocus.
Eu cred ca tu ai 12 ani, ca incerci sa deschisi o cearta pe net. clar dovada de minor
Ceartă? Ţi-am răspuns la întrebare, mi-ai răspuns şi ţi-am răspuns înapoi.
Bine, asa ramane atunci. daca vrei o cina romantica fa-o fara alcol, cred ca ei am sa-i dau suc natural, de pulpa de fructe. iar eu beau vin rosu, sange de taur cred ca e cea mai buna solutie
Da, si eu sunt de acord.
Okay atunci
Prin satmul meu? dar cum e ala? o.O
Din cele spuse de tine cuvintul "cuceri" nu se asociaza de loc! probabil te referi la altceva...
Vinu rosu e bun pentru tine(probabil si pentru ea) o sa faci ca un taur in pat :->.Fi tu insati si asa o vei cuceri
Cred si eu ca vorba aia, vin-l bun pentru femeii, daca il beau barbati este?
Da, vin si orice mai e cu alcool, cand sunt bete sunt usor de manipulat si poti sa le'o tragi si unde vrei tu. Si daca intreaba a doua zi de ce o doare, spune'i ca a cazut pe scari.
Nu ma... nici chiar asa, asta numai e dragoste sa fim seriosi...
Si pana la urma pe cine tot vrei sa impresionezi?
O fata vreau sa cuceresc, dar vreau sa stiu daca e romantic seductiv daca te ajuta veinu so seduci sau nu.
Doua pahare de vin rosu, niste lumanari, trandafir si a ta e.
Vezi ca mai sunt si fete serioase pe aici. Nu vrei sa te invit la o cina romantica, sa vedem daca functioneaza?
Ba da, cum sa nu.
Un id-u ceva?
Un id-u ceva nu-mi dai?
Nu ai nevoie. O seara placuta.
Poate am, cine stie daca nu incerci...