Adevarul e ca suntem 7 miliarde de oamenii pe planeta asta si nu suntem la fel, gandim diferit, placem lucruri diferite, fetele nu fac execeptie de la asta, e foarte adevarat ca conteaza prima impresie cand cunosti pe cineva dar asta nu inseamna ca daca o fata nu te place acuma nu te va place niciodata, un mascul alfa stie sa se faca cunoscut foarte bine de la prima intarnire
Nu. Dacă ar fi adevărat, totul s-ar rezuma la aspectul fizic și la primele impresii, care sunt de cele mai multe ori greșite.
In mare parte da. Dar mai sunt si exceptii. Si unul si celalalt se mai schimba.
Tare bancul cu dragonul
cat despre intrebarea ta, haios ca numai fetele spun ca nu e adevarat ai observat? iti zic eu ca in proprtie de 80% e adevarat. multe fete isi dau seama daca vor sa fie cu un baiat sau nu din primele momente cand il vad ca da, chiar daca suntem impocriti si ne mintim pe noi insinre, fizicul conteaza foarte mult. dar cum am zis, sunt si multe exceptii cand o fata poate nu te place la inceput dar daca incepe sa te cunoasca prin cai "necunoscute" da, e posibil sa te ia de iubit.
Nu neaparat. Totusi, daca fata respectiva nu se simte atrasa de baiat, lui ii va fi mai greu sa o cucereasca. Nu e o "mentalitate" la fete, ci e general valabil. Prima oara te atrage fizicul, ca doar nu citim ganduri, n-avem cum sa ne dam seama de personalitatea celuilalt din primele minute.
Tine de conceptiile ficaruia, daca te increzi foarte mult in prima impresie, e greu sa o schimbi
Eu sunt mai timid de fel si cand intru intr-un grup sunt mai retras, mai pui si astfel se poate ca cineva sa ifi faca o impresie proasta. Cu timpul ajung sa se vada cat de ok sunt. Sunt cred ca doua tipuri de persoane in ceea ce priveste cunoasterea lor: oameni simpli care din cateva minute de vorba iti cam dai seama cam ce ar face in multe situatii si cei care iti faci o imagine despre ei dar iti trebuie mult timp sa ii cunosti cu adevarat sa vezi ce fac in situati diferite, in situatii de veselie, in situatii de stres, suparare
Nu este deloc adevarat.
O fata poate sa urasca un baiat cand il cunoaste, iar apoi sa isi schimbe parerea si sa il iubeasca.
Nu prea poti sa placi un baiat din primele minute, decat daca e ceva superficial, deoarece de-abia ii afli numele in cateva minute si nu apuci sa ii cunosti personalitatea.
Nu. Îți spun din propia experienta. Nu puteam sa suport un baiat si acum. Nu exista mentalitatea asta la cele care au capul pe umeri.
FaraonulEgiptean întreabă: