anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca fetele care nu au o legatura buna cu mama lor pot sa devina lezbiene?(nu toate, majoritatea)[stiu ca e o intrebare stupida. dar st curioasa]

Răspuns Câştigător
| nighter a răspuns:

Nici cea mai mica legatura. Daca s-a intamplat o data e doar coincidenta, nu are o legatura logica.

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ai dreptate! Este foarte spupida intrebarea! Nu este nici o legatura intre una si alta! Homosexualii si lesbienele sunt nascuti altfel decat ceilalti! Adica sunt nascuti prin aceleasi metode, dar sunt oameni diferiti din nastere de restul heterosexualilor.Asa sunt ei si...pace! Nu au nici o vina nici ei si nici parintii lor!

| Азбука a răspuns:

Nu asta este cauza pentru care isi aleg aceasta orientare sexuala.

| shtephie a răspuns:

Nu are nici o legatura!

| Daiana_1431 a răspuns:

Lezbiene app straight face

| anotherhumanbeing a răspuns:

S-au facut cateva studii si e dovedit ca orientarea sexuala este "setata"( nu am gasit alt cuvant) de la nastere. asa ca cearta cu mama nu are nicio influenta.

| emilia1980 a răspuns:

Important e sa nu te convinci singura de acest fapt. dar din cate am auzit in parte e si vina parintilor.eu sunt in Italia si aici se vorbeste foarte mult de homosexuali.sincera sa fiu nu am fost foarte atenta, dar in orice caz e un lucrul care tu il simti in inima ta si trebuie sa l traiesti linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ca ma veti critica pentru ca am pus intrebarea asta stupida sh fara sens! SCZ! ignoratzi`o!