Extrem de norocos cel care reuseste sa o simta si sa o traiasca macar o data.
Iar cand reuseste, a doua nu-i mai trebuie, nu exista...
Nu se stie de cate ori se simte.Depinde de acea chimie dintre oameni, de scantei la prima vedere, de potrivire din punct de vedere comportamental si de perspective privind viata, gandirea.
Eu cred ca asta depinde de la om la om si de la capacitatea lui de a iubi. Unii pot avea o singura iubire toata viata si nu au experimentat cate persoane pot iubii de-a lungul vietii. Fiecare traieste cate o experienta unica, nu toti suntem la fel.
De fapt e mult spus. Iubirea apare foarte rar in viata ta, acum referindu-ne la iubirea adevarata. Chiar se poate sa nu apara niciodata sau o singura data si s-o pierzi...sau poate chiar sa ai norocul de o a-II-a dragoste ca cea precedenta...ai fi un om foarte norocos. Revenind si facand o concluzie: Iubirea adevarata apare extrem de rar sau de loc. Dar poate fi destul de greu sa-ti dai seama atunci cand o ai in fata. Sfatul meu: Sa ai mereu sufletul deschis, dar sa fii mereu pregatit/a pentru un anume sfarsit(care poate fi destul de dureros). Sper ca te-am ajutat. Numai bine!
De fapt iubirea adevarata si profunda dintre doua persoane nu se simte decat o singura data si dureaza toata viata. E posibil sa nu o intalnesti niciodata sau atunci cand o intalnesti sa nu recunosti aceasta iubire sau sa nu fii pregatit pentru ea si sa renunti inainte de a incepe.
anonim_4396 întreabă: