| Armyanka a întrebat:

Este adevărat că lipsa somnului sau oboseala fac ca bărbatul să se termine mai repede?

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lipsa sexului si abstinenta cred ca il fac sa se termine repede fiind pline testiculele.

| RAY a răspuns:

Treaba e simpla,penisul e un muschi, daca esti obosit nu ai parte de somn clar ca nici munschi nu au chef de nimic nici tu, erectia tine de fizicul tau, sa faca culturism, cardio, proteine si vitamine

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este adevarat!
In general, daca este obosit nu are erectie sau nu poate termina actul sexual.

Dar terminatul repede tine de ejacularea precoce, care poate fiind cauzata de: starea emotionala a baiatului, de lipsa experientei sexuale, de gradul de excitare sau de graba cu care vrea sa termien el, fiindca totul este controlat de mintea lui.

| Hammurabi a răspuns:

Nu.
Asta e o scuză de doi lei folosită de cei care suferă de ejaculare precoce sau de cei care sunt la începutul vieții sexuale și se emoționează prea tare.

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Se poate întâmpla, da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat, daca e obosit nu va putea sta mult timp intr-un act sexual si va adormi, cel mai bine fa sex dimineata cand sunteti cu totii in forma, sper ca te-am ajutat happy

| MaryMaria333 a răspuns:

Iti spun 100% că dacă o face rar se intampla asta. Dacă îi rupt de obosit miracol daca i se trezește.

| RAY a răspuns (pentru MaryMaria333):

Cate detalii picante

| MaryMaria333 a răspuns (pentru RAY):

Păi nu am dreptate? ))))

| RAY a răspuns (pentru MaryMaria333):

Impotenta poti avea de la medicamente, stres, nervi, lipsa apetitului sexual

| andreidmbm a răspuns:

Nu neaparat. Poate fi si de la oboseala (am patit-o, vorbesc din proprie experienta), dar in cazul acesta ar trebui sa fie un eveniment izolat, deci in alte ture sa fie mai potent. In rest, poate fi vorba de o dereglare hormonala sau experienta scazuta.

| CtBogdan a răspuns:

GRESIT!

Lipsa somnului si oboseala fac barbatul sa se termine mai greu.
Pai daca e epuizat si ametit cum sa se focuseze pe actul sexual?

Întrebări similare