| catanaandrei a întrebat:

Este adevarat ca moldovencele de peste prut le place sa bea si sa se... ca nebunele asa mi-a zis un prieten de-al meu moldovean astept raspunsuri multe

8 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Nu neaparat toate, unele da dar nu din cauza ca sunt moldovence, cred ca acest tip de femei sunt si prin banat, oltenia, muntenia etc...

| CoquineNoire a răspuns:

Da,ia-le ca exemple pe "zanele" Andreea Marin si Mihaela Radulescu.

| ThePunisher a răspuns:

Nu crede tot ce auzi, ca nu tot ce zboara se mananca.

| cupcake02 a răspuns:

Si ce? ti-a facut pofta? laughing

| deeea28 a răspuns:

Si mie mi-a zis un amic foarte bun acum cateva zile, ca de fapt, baietii nu recunosc, dar toti ar fi cam poponari. Si tu esti poponar? Ca mie-mi vine sa-l cred, ca imi e prieten si nu are de ce sa ma minta. Baiatule, daca esti asa horny, gaseste si tu o fata care te vrea si fa si tu ceva sex si apoi sa-mi zici daca a fost moldoveanca sau nu, dar ai sa vezi, ca dupa, nu va mai conta oricum. Esti atat de naiv laughing

| SerenaCRK a răspuns:

Desi nu sunt moldoveanca,am destule colege si prietene moldovence.E chiar prostesc sa pui toate persoanele de aceeasi nationalitate in aceeasi categorie. Evident ca exista si persoane de genul acela, in fiecare natie sunt si cativa cu probleme alcoolice, etc.In plus, moldovencele.cel putin cele pe care le cunosc, sunt foarte frumoase si inteligente.

| ktina a răspuns:

Ba nu e adevarat deloc. Oemenii betivi nu se categorizeaza pe nationalitati, ci pe oameni de treba si invers.
Pai sunt moldovence care beau, dar un procent foarte mic, hai sa luam asa, intr-un sat cu aprox 7 mii locuitori, stiu eu doua de astea.
Prietenul tau moldovean poate o fi el suparat pe cineva, de aia spune asta.
In general moldovencile is niste fete tare de treaba, stiu sa gateasca bine, sa se imbrace bine, sa invete bine si sa munceasca sarguincios. Is marinimoase, prietenoase si stiu sa primeasca musafiri. Ti-as recomanda sa pleci odata in Moldova sa vezi cum vei fi primit!

| catanaandrei explică:

Da eu chiar o sa plc acum in august in moldova dar asa mi-a zis prietenul meu