Daca e o simpla amicitie, s-ar putea.
Daca e vorba de "prietenii foarte buni" atunci se schimba lucrurile. Adica, din moment ce petreci mult timp cu acea persoana, te asculta mereu, te ajuta atunci cand ai nevoie s.a.m.d e aproape imposibil sa nu te apropii de el. Si atunci e clar ca nu mai poate exista doar o relatie de amicitie. Acolo unde exista atractie fizica sau sentimentala nu poate exista doar prietenie. Eu asa vad lucrurile.
Fals! Cel mai bun prieten al meu este o EA. Vorbesc cu ea pana si ceea ce nu are curaj sa ii spuna iubitului si culmea: Pe viu nu ne-am vazut niciodata!
Nu e adevarat...cea mai buna prietena a mea este o fata...si suntem de 3 ani si ceva bff si nimic altceva
Nu e adevarat....am multi,, amici,, care sunt fete!
Dar asta nu inseamna ca o sa ajung sa simt ceva mai mult pentru fiecare din ele...
Eu ma refer ca prieteni cei mai buni
Chiar si asa.....intr-adevar se poate sa pui si alte sentimente!
Dar poate sa fie si prietenie intre un baiat si o fata!
...am prietene bune care sunt fete, si sincer nu prea as vrea sa schimb asta
Nu e deloc adevarat.Eu,pana acum am avut un cel mai bun prieten (pana cand s-a facut bou, dar nu mai conteaza), fara sa simt absolut nimic pentru el.Dar, tot e o senzatie ciudata cand ai un prieten baiat.E o altfel de prietenie, mai ciudata.
Simpla amicitie da, dar din momentul in care te apropii de o persoana de sex opus e foarte greu pentru tine sa pastrezi aceeasi legatura platonica..nu merge
Oricand unul din ei poate simti ceva pentru celalalt dar, isi va ascunde sentimentele pentru ani de zile doar de dragul prieteniei lor. O prietenie intre un baiat si o fata fara sa apara sentimente la mijloc, e destul de rara.
Ideea e că, niciodată nu se va putea lega cu adevărat o "prietenie" intre un băiat și o fată... pentru că de la prieteni se ajunge la cei mai buni prieteni și de aici una dintre persoane va fi atrasă de cealaltă... ori e o relație, ori nu e nimic. părerea mea ) :d
Dupa parerea mea nu e adevarat, de multe ori pentru o fata cel mai bun prieten devine un baiat si viceversa, cel mai des sexul opus te intelege mult mai bine si te ajuta cu sfaturi si sustinere.