| Sara2 a întrebat:

Este adevarat ca oamenii care canta la pian sunt intr-un fel sau altu nebuni?

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu.Cine ti-a spus chestia asta? Oamenii care canta la pian sunt oamenii cu talent si oameni deosebitsi.

| Libelle a răspuns:

Oamenii care canta la pian cu ``daruirea ``aia pentru ceea ce fac, precum si cei pasionati intr-un astfel de domeniu al artie sunt oameni inteligenti.
ceea ce canti, scrii sau desenezi nu este altceva decat ceea ce esti si gandesti.si de obicei acesti oameni gandesc mult, simt mult, si exprima si mai mult prin ceea ce fac.
fiecare isi are o conceptie proprie, si reusesc in mod nevoit sa iasa in evidenta sa aiba ceva ce ii face diferiti. iar cei din jur o sa vada diferitul asta deseori cand au de-aface cu ei ca pe o nebunie.de genu``asta nu-i pe treaba lui``
asta numai pentru ca au alt mod de a-si mainifesta trairile, un mod pe care nu multi il inteleg, si il considera deplasat.
in plus fiacre om are nebunia lui, idei fixe pe care nimeni si nimic nu i le poate scoate din cap, care odata tot or sa dea cuiva de gandit.
scuze ca am inceput sa filozofez pe-aici dar eu asta am inteles din cate am vazut la cei din jur dar si la mine.

| Elena1234456 a răspuns:

Nebuni sunt aia care nu apreciazawinking.

| foxi a răspuns:

Nu. cei care intreaba asta sunt putin cam!

| Cristyn a răspuns:

NU., din contra sunt niste persoane cu sentimente profunde.

| gabrielgypps a răspuns:

Soro, dar tu chiar pui niste intrebari plecate rau cu sorcova...

| Mik3 a răspuns:

Sunt nebuni cei care au spus asta, in nici un caz cei care canta la pian happy

| RUMBURAK a răspuns:

Nu, binenteles ca nu. poate neintelesi cateodata dar nu nebuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, sunt doar talentati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu si cu tini si tai pierdut mintile