| daniela_7403 a întrebat:

Este adevarat ca odata ce partenerul isi inseala prietena nu mai are interes fata de ea?

17 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Nu, cred ca esti prea dura... poate ca pentru tip este un moment de ispita, dar cred prezinta in continuare interes pentru ea. happy

| Parintele a răspuns:

Nu neaparat. Poate fi o mica aventura.

auran
| auran a răspuns:

Nu neaparat, depinde si de consoarta daca isi da interesul pentru el si relatie!

| JustMeFlory a răspuns:

Nu neaparat! Poate fi o chestie de moment! Eu dupa ce l'am prins pe gagica'miu s-a schimbat radical! In bine...happy

| canarita a răspuns:

Interesul ramane, depinde de ce o insala... dar asta nu inseamna ca o si iubeste...barbatii nu refuza decat rar o partida de sex...atunci cand iubesc f mult pe altcineva sau atunci cand nu sunt atrasi de femeia respectiva...

| MarYoBenucci a răspuns:

Daca insala asta nu inseamna ca pune si suflet sau nu te m-ai iubeste ...desigur m-ai sunt si cazuri din astea ...si ink ceva baiatu m-ai insala nu pentru ca s-a plictisit de fata ci pentru ca s-a plictisit de .aceias... vrea si el o fata cu experienta care sa-l satisfaca..."el" m-ai vrea sa-si bage "skula" si in alta parte nu numai in.winking o zi buna

| DMV a răspuns:

Daca barbatul s-a plictisit de partenera lui, dar mai are ceva interes sa mai fie cu ea, o va insela tot timpul.
Pe de alta parte, daca are nevoie doar de o schimbare in el, in viata lui, o va insela o data- de doua ori si isi va da seama ca partenera e mai pretioasa ca amanta.

| bibitza a răspuns:

Hmmm...partener...inselat...Depinde ce inseamna pentru tine aceste doua cuvinte.eu nu folosesc cuvantul de partener cand ma refer la iubitu' meu, prietenul meu.il folosesc atunci cand am un partener de...afacerihee hee. iar a insela la mine inseamna si a mintii.eu pe iubitu' meu nu l-am prins in 2 ani inselandu-ma dar l-am prins mintindu-ma cu ceva destul de grav... f grav si ne-am despartit. daca nu se ruga de mine in felul in care se ruga si daca nu tineam la el f mult nu ma m-ai impacam.de atunci nu l-am mai prins cu nimic big grin

| Moneyandfame a răspuns:

Nu, intotdeauna se va intoarce acasa.

| bibydraguta a răspuns:

Nu cred ca neaparat ca nu imi are interes fata de ea dar odata ce te-a inselat eu cred ca o va mai face... o face poate pentru ca nu tien la tine si vera sa isi bata joc sau pur si simplu lipseste ceva in relatia asta.

| robotel a răspuns:

Omul insala din instinct, din necesitatea de a-si completa nevoile, pentru ca nu poate atinge perfectiunea doar cu o singura persoana.
Consider ca sentimentele fondate pe o baza de respect, iubire primeaza! Placerile carnale nu au legatura cu infidelitatea. Esti infidel atunci cand nu mai iubesti persoana respectiva si o inseli!

| iuliana21 a răspuns:

Nu draga nu e adevarat... vreau sa iti spun daca nu ar mai avea interes fata de prietena lui sar desparti.si prietenul meu m-a inselat dar uite k suntem imp.eu zic k daca merita sa ierti si sa treci peste

| Princessee a răspuns:

Nu chiar nu mai are interes, dar odata ce inseala nu se va mai opri, va fi infidel mereu.

| Adina_4603 a răspuns:

Depinde. doar daca ii va parea rau ce a facut daca nu si doar lasa impresia k n-o sa mai faca niciodata:-si mai bine ii dai papucii si daca are preferinte la papuci daii pe aia gri si pufosilaughing:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai daniela...cine inseala are interes doar pentru el si il doare in fund de ceilalti care poate sufera.sau nici in fund nu il doare. un asemenea partener ai spus? credeam ca prieten.pai partenerul nu inseala, el isi face treaba indiferent cu cine. el este preacurvarul care vrea doar sex daca la asta se refera inselatul.sex si nimic altceva. el este cocos.se urca, face, pleaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este total fals. Iti recomand sa cauti pe net : De ce bărbaţii se uită Ia meci şi femeile se uită în oglindă/
Allan & Barbara Pease; - eu am citit cartea si iti zic ca o sa iti schimbi radical parerea despre chestia cu inselatul la barbati

| username_4398 a răspuns:

Nu e adevarat!