anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca pe bărbati îi excită mirosul femeii? Daca da de ce? Am auzit de la cineva m ai demult, ca mirosul natural al femeii este excitant. Este adevarat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!
Probabil doar femeia pentru care ai tu sentimente.Dar nu te excita, sper, ca ar fi prea mult, sa te exciti de la un miros. Poti zice ca iti da o senzatie placuta, nu ca te excita.
O zi buna!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Super raspuns, mersi, o zi frumoasă.

16 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Foarte adevarat, in conditii normale, sau si mai si daca nu e la ciclu. Iar daca il si place pe mascul, poate fi si mai intens. Cu conditia sa nu il acopere cu chimicale ieftine.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Uhhhh ahhhhhh

| RAY a răspuns:

Mai ales la ovulatie fapt dovedit stiintific, nu doar femeile si barbati miroasa frumos desigur aia frumosi

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pentru ca e femeie.

| Emilian65 a răspuns:

Da, pentru unii barbati este adevarat. Pentru altii nu este adevarat.

| aXy99 a răspuns:

Ai auzit de feromoni? Informeaza-te.

| Florentina9210 a răspuns:

Da. Daca le are cu apa si cu sapunul, desigur.

| Geanin a răspuns:

Se spune ca parfumurile de femei au ceva care ii atrage pe barbati, idk.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În timpul actului sexual simțul olfactiv joacă un rol important, deoarece corpul produce feromoni. Deci, da poți spune că e adevărat.

| AlexCristi97 a răspuns:

Fiecare om are un miros specific al corpului datorita ph-ului, alimentatiei, hormonilor, unii mai puternic altii mai slab. Noi suntem obisnuiti cu mirosul nostru si nu ne dam seama, am realizat asta pentru ca 2 tipe mi-au zis ca am un miros specific, din fericire placut si atragator (probabil fiind atras de ele si fiind si in momente mai intime)

| JustStitch a răspuns:

Da

| armand69 a răspuns:

Dac incepe sa miroasa cand este cu tine, daca vine nespalata e problema, bro

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru armand69):

Like raspunsul asta merita funda

| johnbucuresti a răspuns:

Pe mine ma excita cand ii fac sex oral partenerei
apoi pot deveni mult mai viril si rezist si 5 numere / noapte sa o penetrez in continu
normal

| ariana8228 a răspuns:

Of curse...