Este foarte adevarat.
Obisnuiti cu iubirile "light",cu joaca de-a iubirea si de-a indragosteala,trecem prin viata jucandu-ne cu inimile celorlalti si,implicit,cu a noastra.
Dar,cand dragostea reala ne bate la usa,suntem complet nepregatiti, o luam tot in joaca si ne surprinde cu garda jos, incapabili sa ne aparam in vreun fel.
E foarte adevarat...
Poti sa dominezi acel sentiment, poti sa iti interzici sa mai iubesti dar problema e ca suferi si te simti rau, din partea mea iti recomand sa faci ce iti zice inima. Daca ai curiozitate sa stii ce inseamna sa fii singur toata viata poti comunica cu mine eu trec prin asa ceva si nu am de gand sa am prietena niciodata.
Da este adevarat.Dar e tare periculos, pentru ca depinde in ce persoana esti indragostita la nebunie.
Da ...Cand iubesti cu adevarat ai face orice pentru persoana respectiva.dar cred ca esti cam mic/a sa-ti dai seama.Vei afla la momentul potrivit
Da jinji este adevrat nici ei nu am crezut, dar acum asta mi se intampla si mie este un sentiment pe care nu am crezut ca pot sa-l am vrodata.