Foarte multa lume admite ca DA. Inca putin si vei constata chiar tu din propria-ti experienta.
Intr-o oarecare masura, face parte din amintirile tale.
Inca-l mai stiu pe tipul ce l-am placut de la gradinita pana prin liceu. Dar nu poti sazici ca mai simti ceva...doar iti aduci aminte si zambesti.
Nici a doua, nici a 3a. Si tot asa.
Prima e mai intensa, pentru ca e prima si-atat.
Este adevarat nu o sa uiti niciodata indiferent cum s-a terminat Eu si acuma imi amintesc cum a fost chiar daca a fost acuma 6-7 ani Plus de asta am ramas prieteni foarte buni
Nu este adevarat. Toti spun ca este dragoste atunci cand iti place de cineva, cand il iubesti, cand il respecti, cand faci multe pentru el/ea. Atunci cand te intalnesti cu cineva pentru prima data pe o durata de exemplu de 3, 4 sau 5 luni exista si dragoste, si deprindere, te pupi, te saruti, poate faci si sex, dar asta nu inseamna ca totul e bine. Poate cineva este cu un baiat pentru prima data din frica de a nu fi singura si nu din dragoste. Atunci cand prinde la minte si are un alt baiat cu siguranta ca nu se aduce aminte despre fragostea care a facut-o din frica.
Da, este adevarat, chiar daca a fost doar platonica. Asta se intampla doar la femei. Barbatii nu uita prima femeie cu care au avut o aventura si cu care s-au simtit minunat. Chiar daca se casatoresc, tot se mai gandesc la fosta.