Nu o uiti,dar nu o sa mai ai sentimente (asa puternice) pentru pers respectiva. Odata cu trecerea timpului, intalnesti persoane noi, ai parte de noi iubiri, nu o sa te mai gandesti la prima iubire asa ca pana acum, nu o vei mai iubii daca vezi ca sentimentul nu e reciproc
Nu se uita, dar in sensul ca nu o poti sterge cu buretele din mintea ta. La urma urmei, nicio amintire nu poate fi stearsa.
A doua parte e falsa. Normal ca exista o persoana care o va putea inlocui, poate chiar mai multe! Nimeni nu e de neinlocuit.
N-am inteles niciodata oameni care spun ca prima iubire e de neinlocuit. Intr-adevar, n-o sa-ti ia nimeni amintirile, dar asta nu-nseamna ca vei suspina toata viata dupa persoana respectiva si ca vei regreta faptul ca nu a mers. Important e sa nu te inchizi in tine si sa nu crezi ca, vai Doamne, nimeni nu va mai fi ca el/ea. Cu timpul vei intalnii persoana pentru care ai face orice si care e capabila sa faca totul pentru tine...
Nu. Este o prostie. Dacă pentru tine prima iubire ține un an să zicem apoi își bate joc de tine și așa mai departe, ai impresia că nu o să îl uiți? Îți zic eu îți dorești tu să-l uiți și să zici că nu a existat.
Astea sunt concepții proaste.
Nu cred ca e adevarat. asta e doar in capul persoanei ca nu poate uita. Pentru mine prima iubire ma lasa rece, nu mai simt nimic pentru ea.
Da asa e, prima iubire nu o vei uita uita, caci este pentru prima oara cand iti daruiesti jumatate de inimoara unei persoane deosebite si astepti la fel din partea sa.Dar crede-ma ca accea persoana o vei putea inlocui, fiecare iubire este deosebita si frumoasa in felul ei, fiecare iubire inlocuieste alta iubire si persoana iubita face mereu ca dragostea si impartasirea dragostei diferita.
Din pacate pentru uni din fericire pentru alti Prima Iubire nu se uita Niciodata(parerea mea)...dar sunt sigura ca il/o poti inlocui