| sorina18 a întrebat:

Este adevarat ca prima iubire nu se poate uita niciodata si ca nimeni nu va putea inlocui aceea persoana?sad

10 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Nu o uiti,dar nu o sa mai ai sentimente (asa puternice) pentru pers respectiva. Odata cu trecerea timpului, intalnesti persoane noi, ai parte de noi iubiri, nu o sa te mai gandesti la prima iubire asa ca pana acum, nu o vei mai iubii daca vezi ca sentimentul nu e reciproc

| DeeaMarry a răspuns:

Nu se uita, dar in sensul ca nu o poti sterge cu buretele din mintea ta. La urma urmei, nicio amintire nu poate fi stearsa.
A doua parte e falsa. Normal ca exista o persoana care o va putea inlocui, poate chiar mai multe! Nimeni nu e de neinlocuitwinking.

| Laya a răspuns:

N-am inteles niciodata oameni care spun ca prima iubire e de neinlocuit. Intr-adevar, n-o sa-ti ia nimeni amintirile, dar asta nu-nseamna ca vei suspina toata viata dupa persoana respectiva si ca vei regreta faptul ca nu a mers. Important e sa nu te inchizi in tine si sa nu crezi ca, vai Doamne, nimeni nu va mai fi ca el/ea. Cu timpul vei intalnii persoana pentru care ai face orice si care e capabila sa faca totul pentru tine... big grin

| Azµre a răspuns:

Nu. Este o prostie. Dacă pentru tine prima iubire ține un an să zicem apoi își bate joc de tine și așa mai departe, ai impresia că nu o să îl uiți? Îți zic eu îți dorești tu să-l uiți și să zici că nu a existat.
Astea sunt concepții proaste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat. Daca vrei s-o uiti, o vei uita.

| Mαdαliηα a răspuns:

Nu stiu, depinde de persoana... insa eu am uitat laughing

| fcb1234 a răspuns:

Nu cred ca e adevarat. asta e doar in capul persoanei ca nu poate uita. Pentru mine prima iubire ma lasa rece, nu mai simt nimic pentru ea.

| YourCupidon a răspuns:

Da asa e, prima iubire nu o vei uita uita, caci este pentru prima oara cand iti daruiesti jumatate de inimoara unei persoane deosebite si astepti la fel din partea sa.Dar crede-ma ca accea persoana o vei putea inlocui, fiecare iubire este deosebita si frumoasa in felul ei, fiecare iubire inlocuieste alta iubire si persoana iubita face mereu ca dragostea si impartasirea dragostei diferita.

| clauddya a răspuns:

Din pacate pentru uni din fericire pentru alti Prima Iubire nu se uita Niciodata(parerea mea)...dar sunt sigura ca il/o poti inlocuiwinking

Întrebări similare