Cei de mai sus o treaba nu au.Cred ca sunt virgini amandoi si nu stiu o boaba despre asta.
Sexul intr-adevar slabeste, depinde cat de des il practici.Eu avand inainte 80 de kile (1.83) am inceput sa am 70 in 2 luni dar mancam la fel de mult doar ca faceam mai des sex.Cand faci sex arzi multe calorii si daca nu le pui inapoi atunci slabesti.
Da te ajuta daca faci o data la 1-2 saptamani. Daca faci mai putin nu are efect, si daca faci de mai multe ori pe saptamana nu e bine.
Da te ajuta depinde cu cata intenitae o faci si daca te misti si u. depune ptizin efort si chiar merge eu am slabit 5 kg intr-o noapte deci se poate da nu exagera
Nu! sexul nu are nici o legatuta cu slabitul.asa ca fa intai dieta si pe urma te apuci de sex nu te astepta sa impusti 2 iepuri dintr-o lovitura!
Depinde.
Ca sa intelegi,daca mananci de zece ori intr-o zi si faci sex o data, nu te ajuta.
Dar daca faci sex de zece ori intr-o zi si manaci o singura data, cu siguranta slabesti!
Nu slabeste pentru toata lumea! depinde de organismul fiecaruia ...eu de exemplu am slabit alte fete s-au ingrasat, nu e nimic fixat la nimeni. trebuie sa mananci si moderat nu ca "azi ma duc fac sex si apoi pot sa mananc linistita cat vreau si asa slabesc" NU! mananci moderat acum ma refer in general nu la tine e doar un sfat. uite eu am citit aici [ http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/slabeste-facand-sex-articol-14152.html ] de exemplu sau mai cauta pe google k vei gasi mai multe raspunsuri ca aici:)
Stefania întreabă:
GoldenBoy17 întreabă:
Krmen14 întreabă:
00Andreea008 întreabă: